نقش شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران در افزایش سرانه‌های فرهنگی شهر

در مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به اینکه مشاهده سابقه این شرکت نشان می‌دهد که نقاط عطف درخشان و قله های ارزشمندی را در طی نزدیک به بیش از سه دهه از خود به یادگار گذاشته است، تاکید شد: باید به همت دست‌اندرکاران و همکاران، شرکت توسعه فضاهای فرهنگی همچنان در حوزه فرهنگی پیشرو باشد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شهرداری تهران، محمدامین توکلی‌زاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت که در سالن کنفرانس معاونت با حضور ابراهیم باقی، مدیرکل امور مجامع و حسابرسی شهرداری تهران، سیدمحمد ناظم رضوی، مدیرعامل  و سایر معاونان و مدیران شرکت توسعه فضاهای فرهنگی برگزار شد، با بیان این مطلب که تحقق شهری برخوردار از فضاهای فرهنگی، اجتماعی، هنری، گردشگری و مذهبی، متناسب با تنوع فرهنگی مبتنی بر اقتصاد فرهنگی مولد، درون‌زا، برون‌گرا، دارای خلاقیت، نوآوری و ارزش‌آفرینی و رقابت‌پذیری منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای بخشی از چشم‌انداز ما برای شهر تهران است، گفت: فضای عمومی ‌شهرمحل ‌تجلی‌فرهنگ‌ به شمار می‌آید، لذا با توجه به برخورداری تهران از خرده‌فرهنگ‌های‌ متنوع‌ ‌مستلزم ‌به‌ رسمیت ‌شناختن ‌و تقویت ‌آن‌ها هستیم که این امر در گروی تحول‌گرایی و بسترسازی برای بسط و توسعه ‌فرهنگ ‌و فضاهای ‌فرهنگی‌ است.

وی با اشاره به اینکه تصمیم‌سازی ‌منطقی‌ برپایه‌ آینده‌نگری‌ وواقع‌بینی‌ شکل‌ می‌گیرد، افزود: ارزش‌های دینی، آیینی ‌وملی ‌از ارکان‌ فرهنگ‌ و جزو ‌میراث تاریخی ‌و طبیعی محسوب می‌شوند که نیازمند ‌صیانت‌ هستند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ادامه داد: تعیین ساز و کار مدیریت یکپارچه فضاهای فرهنگی، ایجاد بستر سرمایه گذاری بخش خصوصی، پبش بینی امکانات و تهسیلات و مشوق های سرمایه گذاری و تسهیل گری در پلتفرم‌های فرهنگی، اجتماعی و گردشگری در بازبینی و تبیین نقش و جایگاه مدیریت شهری در توسعه و مدیریت فضاهای فرهنگی بسیار حایز اهمیت است.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان این مطلب که ارتقای کمی و کیفی فضاهای فرهنگی شهر تهران زمینه ساز افزایش مشارکت عمومی در اداره شهر است، تصریح کرد: بنابراین رفع نارسایی‌های کنونی زیرساخت‌های فرهنگی و ایجاد فضاهای همگانی با ویژگی‌های منحصربه فرد و جذاب برای تعاملات اجتماعی منجر به احیا و تقویت جریان زندگی در پایتخت می شود.

توکلی زاده بیان داشت: به همین دلیل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی، به عنوان بازوی اجرایی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران احداث پروژه های خرد و کلان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی را در کارنامه خود دارد و موفق به ایجاد بناها و فضاهای ماندگار فرهنگی  در شهر تهران شده است.

توکلی زاده سابقه فعالیت شرکت توسعه فضاهای فرهنگی را بسیار افتخار آمیز دانست و گفت: باید از کارنامه درخشان این شرکت صیانت شود به همین دلیل معتقدیم در پروژه‌های کلان شهرداری تهران همچون باغ راه حضرت زهرا(س)، احداث و راه اندازی دهکده ورزش و سایر مجموعه ها این شرکت به عنوان مجموعه فنی تخصصی می تواند نقش آفرینی داشته باشد.

ابراهیم باقی، مدیرکل امور مجامع و حسابرسی شهرداری تهران در ادامه با اشاره به ضروت توجه برقراری انضباط مالی؛ بیان داشت: کاهش فساد، اصلاح و بهبود فرآیندها  در گرو برقراری انضباط  مالی در بخش‌های مختلف است.

سید محمد ناظم رضوی نیز درادامه این جلسه با اشاره به ضرورت تقویت حوزه نرم افزاری و بهره برداری خلاقانه از فضاهای فرهنگی با تهیه پیوست‌های فرهنگی، گفت: می‌توان با کمک یگدیگر هویت اصلی این مجموعه را دوباره احیا کرد.

وی به ساخت بیش از دو میلیون متر مربع سرانه فرهنگی، ورزشی و اجتماعی در مناطق ۲۲ گانه از سوی شرکت توسعه فضاهای فرهنگی اشاره کرد و گفت: در راستای مردمی سازی پروژه ها نیازمند بهره گیری از مشاوران خبره و آگاه و همچنین نگاه حمایتی مسئولان و دست اندرکاران هستیم.

مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با بیان این مطلب که ۱۳ هزار صندلی سینما و تئاتر، ۵۴ مسجد، ۴۶ مجموعه ورزشی، بیش از ۵۰۰ زمین چمن مصنوعی فوتبال و بازسازی و احیاء بیش از  ۲۷ موزه و خانه مشاهیر، بخشی از دستاوردهای این شرکت به شمار می‌آید، تصریح کرد: در حال حاضر نیزشرکت درگیر تکمیل برخی پروژه‌های نیمه کاره از جمله مرکز نمایش های آیینی، مجتمع البرز لشگرک و ایوان ری شده  که جهت رفع چالش‌ها و برخی موانع و مشکلات  نیازمند تدبیر شورای اسلامی و شهرداری تهران  است.

مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهر تهران با بیان اینکه مسائل و موضوعات مربوط به پروژه‌های نیمه کاره با جزئیات در حال پیگیری است، یادآور شد: امید است هرچه سریعتر این پروژه های نیمه کاره تکمیل و با بهره برداری شایسته و مناسب در اختیار شهروندان قرار گیرد.

رضوی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه باید معماری شهری در جهت تحقق سبک زندگی اسلامی قرار گیرد، تصریح کرد: در همین راستا شرکت توسعه فضاهای فرهنگی نیز خود را ملزم  به رعایت اصول معماری ایرانی اسلامی در ساخت و سازهای فرهنگی کرده است.

نصرالله آبادیان، رئیس هیئت مدیره شرکت توسعه فضاهای فرهنگی نیز با اشاره به اینکه این شرکت در کارنامه عملکردی خود پروژه های فاخری دارد که منجر به اخذ جوایز ملی و  بین‌المللی در حوزه معماری شده است، گفت: هرچند این شرکت طی سال‌های اخیر با فراز و نشیب هایی مواجه بوده اما امید است در مدیریت جدید و با تلاش همکاران و جامعه متخصصان این مجموعه همچنان در حوزه های فرهنگی دستاوردهای بی نظیری برای شهر و شهروندان داشته باشد.

انتهای پیام/

۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۹
کد خبر: 41457

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 12 =