برگزاری چهارمین جلسه در خصوص ورود فاضلاب خیابان عمرانی به زمین‌های در حال احداث شرکت مترو

چهارمین جلسه در خصوص ورود فاضلاب خیابان عمرانی به زمین‌های در حال احداث شرکت مترو با توجه به درخواست شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) با حضور نمایندگانی از شرکت فاضلاب تهران و معاونت پدافند غیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در محل دفتر این معاونت برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در این نشست محمد حسن فصیح معاون پدافند غیرعامل سازمان بر ضرورت اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از ورود فاضلاب به محوطه مترو تاکید کرده و سپس هر یک از حاضرین درخصوص موضوع مذکور گزارشات خود ارائه دادند.

همچنین مقرر شد شرکت فاضلاب تهران مستندات خود در خصوص طرح پیشنهادی جهت رفع مشکل ورود حجم زیاد فاضلاب به خیابان عمرانی را به سازمان مدیریت بحران شهر تهران ارائه و پس از دریافت مجوزهای لازم از شهرداری منطقه ۱۸، شروع عملیات عمرانی احداث خط لوله به طول ۴۰۰ متر در محدوده خیابان عمرانی و بهار جنوبی را ظرف مدت یک ماه اجرایی شود.

انتهای پیام/

۱۹ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۹
کد مطلب: 42392

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =