اعمال پیوست ایمنی برای ساخت‌وسازهای شهری ضروری است

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بر ضرورت تصویب و اعمال پیوست ایمنی برای پروژه های ساخت و ساز شهری تاکید کرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری ومدیریت بحران شهر تهران، کرمی محمدی در دیدار با شهردار منطقه ۶ که در محل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران انجام شد، گفت:  تعریف طرح ها و  پروژه های محله محور موجب شناسایی مخاطرات محله می شود و باید برای انجام هر طرح عمرانی پیوست ایمنی تعریف شود.

 دکتر کرمی محمدی افزود: منطقه ۶ از ظرفیت های خوبی مثل پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران والفجر که به زودی به بهره برداری می رسد، برخوردار است که می تواند به عنوان مهم ترین قطب آموزشی در مرکز شهر تهران مورد استفاده قرار بگیرد.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ضمن تشریح اهمیت و موقعیت ستادهای مدیریت بحران مناطق و مخاطرات محتمل شهر تهران گفت : اقدامات انجام شده تا کنون مناسب بوده اما هنوز کافی نیست و راهی طولانی برای تحقق شهری ایمن در برابر حوادث و سوانح پیش رو داریم.

او اضافه کرد: منطقه ۶ در انجام برنامه های مدیریت بحران شهر تهران پیشرو است و همکاری ستاد مدیریت بحران این منطقه در پیشبرد اهداف مدیریت بحران بسیار خوب است اما در تهران هر چقدر هم که کار کنیم باز هم نیاز به اقدامات بیشتری دارد.

تورج فرهادی شهردار منطقه ۶ نیز در این دیدار تاکید کرد که فضاهای باز و عمومی واقع در این منطقه از ظرفیت مناسبی برای آموزش های گروه های دوام و برگزاری مانورهای آمادگی برخوردار است و شهرداری منطقه از اجرای برنامه های مدیریت بحران در این منطقه استقبال می کند.

فرهادی در سخنانی به تشریح ویژگی های منطقه پرداخت و گفت: حدود ۸۷ مراکز دانشگاهی ، ۳۳ بیمارستان مرجع  و مهم و ۲۰۰ هتل در این منطقه وجود دارد و خوشبختانه در این منطقه بافت فرسوده نداریم. اما مشکل اصلی در این منطقه ناپایداری سازه های قدیمی است و باید نسبت به این موضوع تدابیری اندیشه شود.

شهردار منطقه ۶ در جریان بازدید از مرکز مدیریت بحران تهران گفت: با توجه به وسعت و جمعیت پایتخت، هر منطقه از تهران نیازمند برخورداری از مجموعه ای مجهز همچون مرکز مدیریت بحران است.

در ادامه جلسه، اسماعیل سلیمی معاون آمادگی، عملیات و پدافند غیر عامل سازمان مدیریت بحران تهران با بیان اینکه منطقه ۶ مرکز ثقل تهران است و با وجود مراکز مختلف فرهنگی، سیاسی و آموزشی در منطقه، پیش بینی اقدامات پدافندی بسیار با اهمیت است .

او افزود: برای ارائه تسهیلات در زمان وقوع بحران با مسائل بسیاری مواجهه خواهیم بود، برهمین اساس طراحی سناریوهای متفاوت برای هر منطقه با توجه به خصوصیات آن و معیارهای سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در نظر گرفته شده لازم و ضروری است.

حیدر کلهری معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان نیز در این نشست گفت: ستاد مدیریت بحران منطقه ۶ یکی از فعال ترین ستادهای مناطق است که در عضو گیری گروه های داوطلب دوام نیز نقش مهمی دارد و کیفی ترین گروه های دوام را تشکیل داده که در بحران کرونا هم کمک های بسیار خوبی کردند.

وی افزود: جهت آموزش شهروندان از طریق شبکه ۵ سیما و برنامه رادیویی شهر آماده برنامه ریزی بعمل آمده است که از طریق ستادهای مدیریت بحران مناطق با استفاده از ظرفیت های مردمی از جمله اعضای گروه های دوام برنامه های آموزشی ویژه شهروندان تولید و پخش می شود.

شهردار منطقه ۶ در بازدید از مرکز فرماندهی مدیریت بحران تهران ضمن آشنایی با فعالیت‌های این مجموعه در رصد و پایش حوادث و سوانح، طرح ها و همچنین برنامه های حوزه پیشگیری و کاهش خطرپذیری در جریان کم و کیف عملکرد سامانه های هشدار سریع زلزله ، تخمین خسارت، هواشناسی و هشدار سیل قرار گرفت.

۱۹ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۲
کد خبر: 4282

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 15 =