به گزارش خبرنگار شهر، مریم اردبیلی با بیان اینکه از ابتدای امسال وعده اجرای مجموعه «هزار امید» داده شد، گفت: «هزار امید» مجموعه ای است که می تواند دختران نوجوان را درگیر کنشگری های نو کند.
وی افزود: مجموعههای تخصصی، مردمی و گروههای مختلفی که اساسا یا کارشان این است و یا این که الان با توجه به اقتضایات تغییر نسل و یا تغییرات جامعه، توجه ویژه به حوزه نوجوانان دارند دراجرای این طرح همراهی مان میکنند.
وی ادامه داد: دختران نوجوان هم برای ما یک گروه هدف خاص و مهم هستند؛ نه فقط برای اینکه در ارتباط با زنان و خانواده هستیم بلکه به این جهت که دختران ما اگر در واقع از سنین نوجوانی ودر زمان شکل گیری هویتشان، کنشگری موثر و فعال را بیاموزند و تغییر دیدگاهشان از نگاه منفعل، تحت تاثیر و تاثیرپذیر به نگاه عامل، فعال، کنشگر تاثیرگذار و حلال مسائل تبدیل شود، این یک تغییر بزرگ در کل جامعه رخ خواهد داد. چون زنانی از این نسل، آینده جامعه ما را خواهند ساخت و مادران فردا خواهند بود که به طور حتم در عرصههای اجتماعی موثر هستند.
مشاور شهردار تهران در امور زنان و خانواده همچنین با بیان اینکه « هزارفردا» تنها رویداد شهرداری برای دختران نیست ادامه داد: رویداد تهران دخت از سایر طرح هایی بود که در آن ۷۰ مدل ایده کنشگری دختران نوجوان به دست ما رسید، طرحهای مهم دیگری هم داشتیم که هرکدام مخاطب خاص خود را دارند؛ از ایده تا اجرا با ۲۱۳ نفرشرکت کننده، دختران فردا با۱۳۰ نفر، پیشران نوآور با ۴۳۳ نفر، انتخاب مسیر با ۷۹ نفر، اردو شهربا ۱۵۵۰ که در مجموع ۲هزار و۴۴۷ دختر نوجوان در این رویدادها شرکت کردند.
اردبیلی با تاکید بر این توصیف که « هزارفردا» گل سرسبد این مجموعه طرحهاست، بیان کرد: این طرح یکی از مجموعه طرح های خاص ما خواهد بود که یک مدل نوآورانه، یک سبک کاری در کل کشور ( به صورت ملی و فراملی) ، بدیع و از جنس مهارتهای آینده است که تاکنون بیش از 10هزار نفر درگیر آن شده اند که امیدواریم این عدد بیشتر نیز شود.
هزار فردا، رویدادی با ساختار خیال پردازانه
در ادامه اسراری، دبیر علمی رویداد «هزارفردا» نیز با تاکید بر این موضوع که «هزار فردا» یک رویداد خلاقیت با بهرهمندی از هوش مصنوعی است گفت: هر رخدادی طبیعتا از مسیر رویاپردازی و خیال پردازی میگذرد و این اثرگذاری در یک پروسه سنی بیشتر است که آن هم دوران کودکی و نوجوانی است.
وی ادامه داد: «هزار فردا» رویداد خلاقیت بر ساختار خیال پردازی است که باید برای اجرای آن یک اتمسفر و بستری فراهم شود تا خود را بروز دهد.
اسراری یادآورشد: شروع این رویداد با طرح داستان نویسی همراه است که توسط منتورها و اساتید هدایت میشود. این آموزش که نوجوانان ما دریابند نوشتار و نویسندگی میتواند ابتدای خلق هر چیز باشد، در آینده به آنان کمک خواهد کرد و جامعه را به سمت غنای ادبی پیش میبرد.
انتهای پیام/
نظر شما