آغاز عملیات مسیردوچرخه در خیابان ولیعصر(عج)

به منظور گسترش مسیر دوچرخه در منطقه سه، کفپوش خیابان ولیعصر(عج)، مرمت و مسیر دوچرخه سواری حد فاصل بزرگراه آیت اله هاشمی رفسنجانی تا پارک وی به متراژ ۲۱۸۰ متر طول تعیین شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه سه، نورچه ای شهردار ناحیه دو گفت: در واقع دوچرخه به عنوان ابزاری برای گذران اوقات فراغت فعال و غیرفعال، به عنوان یک وسیله نقلیه درون شهری غیر موتوری در سامانه حمل و نقل نوین، و نیز به عنوان ابزار یک رشته ورزشی تخصصی و حرفه ای مطرح است.

او افزود: در این زمینه، به دلیل وجود مشکلات متعدد حمل و نقل و آلودگی های مختلف زیست محیطی، نقش دوچرخه به عنوان یک ابزار حمل و نقل فعال در کاهش ترافیک و آلودگی هوا دارای اهمیتی دوچندان است.

نورچه ای  تأمین سلامت عمومی و بهداشت اجتماعی را از جمله ویژگی‌های دوچرخه‌سواری دانست و گفت: این در حالی است که تک سرنشینی خودرو از آفت‌های رانندگی و ترافیک کلان شهرها است.

شهردار ناحیه دو اضافه کرد: در راستای راه اندازی مسیر دوچرخه در با اهمیت ترین خیابان پایتخت، جهت کسب رضایت و تسهیل در رفت و آمد شهروندان، مسیر دوچرخه با سواره  با روش هایی از جمله: مرمت کفپوش پیاده راه، تفکیک شد.

پیش از این مسیر دوچرخه ای در بلوار میرداماد احداث شده است.

۲۴ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۱
کد مطلب: 4400

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =