خدمات‌رسانی به شهروندان با ماشین‌آلات تخصصی

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه۲۲ با اشاره به حجم قابل توجه محورهای بزرگراهی و معابر این محدوده، گفت: نظافت این حجم از معابر با خودروهای مکانیزه تخصصی انجام می‌شود.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۲؛ محمدحسن فصیح در بازدید شبانه از خودرو تخصصی نظافت معابر به همراه ناظران سازمان پسماند شهرداری تهران اظهار کرد: ۵۴ کیلومتر محور بزرگراهی و معابر اصلی محلی در این منطقه وجود دارد که براساس استاندارها باید حاشیه این معابر به شکل مکانیزه مورد نظافت قرار بگیرد.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه۲۲ افزود: هم اکنون تمامی نواحی ششگانه منطقه۲۲ از خودروهای مکانیزه برای نظافت محوری وجود دارد و به دنبال توسعه این مدل نوین خدمات رسانی  در منطقه هستیم.

وی تصریح کرد: شستشوی جداول، رفیوژ های میانی و جاروی حاشیه بزرگراه از جمله خدمات رسانی این سیستم مکانیزه است.

انتهای پیام/

۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹
کد خبر: 44469

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 2 =