به گزارش خبرنگار شهر، علیرضا زاکانی در حاشیه برگزاری تمرین اسکان اضطراری در کلانشهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این مانور برای ایجاد آمادگی و شرایطی است که بتوانیم در زمان زلزله به بهترین وجه خدمات را با هماهنگی دستگاهها ارائه کنیم .
شهردار تهران با اعلام اینکه امروز با تلاشی که صورت گرفت ۵۵ دستگاه ۵۵ خدمت ارائه کردند، یادآور شد: این خدمات به صورت ترکیبی در ۳۰۰ چادر واقع در مسیر، آمادگی عملی ارائه خدمت در بحران را به نمایش گذاشتند و این یک فرصت است که به صورت واقعی در یک میدان عمل، هم ظرفیتها را واکاوی کنیم و هم گلوگاههایی که در هماهنگی بین دستگاهها وجود دارد، شناسایی شود تا حوادث را با کارکرد ویژه پشت سر بگذاریم.
وی با بیان اینکه تمام دستگاهها در این تمرین فعال و سه هزار نفر مستقر هستند، خاطرنشان کرد: آمادگی خوبی ایجاد شده و باید روز به روز تقویت و در اوج نگه داشته شود تا دچار خستگی نشویم. این مانورها کمک میکند در مقام عمل بتوانیم با آسیب کمتر و شرایط بهتر خدمات ارائه دهیم.
زاکانی با تأکید بر اینکه در تهران تمهیداتی در نظر گرفته شده و دوایری تعریف شده است، گفت: دایره خدمات و مراکز پشتیبانی در سطح شهر برای آمادگی مقابل زلزله پیش بینی شده است.
شهردار تهران با اشاره به ناپایداری در بافت فرسوده پایتخت، تصریح کرد: نوسازی بافت فرسوده و مقاومسازی بافتهایی که به اندازهای فرسودگی ندارند که بتوانند نوسازی شوند، در دستور کار مدیریت شهری بوده است. این آمادگی وجود دارد و تلاش بر نوسازی و بازسازی و ایجاد آمادگی در دستگاهها برای خدماترسانی است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: بنابر گفته مدیران دستگاههای حاضر در تمرین، با توجه به هماهنگیهای صورت گرفته از ۲ ماه پیش، رضایتمندی بسیار جدی از اصل کار وجود داشت اما اینکه تمرین تا چند درصد با هماهنگیها و پیشبینیها اجرا شده، پس از پایان تمرین باید ارزیابی و اعلام شود.
شهردار تهران با بیان اینکه فعالیتها در حوزه مدیریت بحران در ابعاد مختلف توسعه یافته است، یادآور شد: در گروه دوام، داوطلبانی عضو هستند که خدمات ایمنی را آموزش میدهند که تعداد آنها با افزایش ۲ برابری از ۱۴ هزار نفر به ۲۸ هزار نفر رسیده است. علاوه بر این در ۲ سال اخیر، تعداد هفت سوله جدید ساخته شده و تلاش شد که بیش از ۵۰ سولهای که از مجموعه سازمان بحران در اختیار سازمان ورزش قرار گرفته بود به اصل خود یعنی سازمان بحران بازگردد و در ساعات روز خدمات حوزه ورزش را نیز ارائه دهد.
وی با اعلام اینکه برای مدیریت بحران در زمان وقوع زلزله، تمهیدات مختلفی اندیشیده و چندین مانور بزرگ در سطح شهر و ۴۰۰ تمرین محلی نیز صورت گرفته است، اظهار کرد: سوله هایی که از قبل در اختیار مجموعه بوده تجهیز شده و از گذشته آماده بوده است. سولههایی هم که از سازمان ورزش تحویل گرفته شده در حال تجهیز است.
زاکانی با اشاره به آمادگی تهران در برابر زلزله، تصریح کرد: هدفگذاری اولیه ما این است که هر فردی از خود و خانواده خود صیانت کند.
وی با اشاره به وجود ۳۴۷ سرای محله در ۳۵۳ محله تهران، گفت: یکی از مأموریتهای ویژه سرای محلات، توسعه آموزش در این زمینه است و ۲۸ هزار نفر داوطلب گروه دوام در سطح محلات حضور دارند. ما مسیری را می رویم که خانوادهها را آماده کنیم و از سویی دیگر با همکاری دستگاهها در اولین فرصت وقوع حادثه، در خدمت مردم باشیم.
علی نصیری مدیرعامل سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران نیز با بیان اینکه به اندازه کل تاریخ فعالیت شهرداری در ۲ سال اخیر شتابنگار نصب شده است، اظهار کرد: پنج لرزه نگار در عمق ۵۰ متری زمین نصب شد و ۲۶ شتابنگار نیز از گذشته وجود داشت و ۲۸ شتابنگار شامل ۲۴ دستگاه جدید و چهار مورد جابجایی شتابنگارهای قبلی در حال کارسازی است. تا یک ماه آینده تأمین زمین، خرید شتابنگار از خارج از کشور و ایستگاهها به پایان میرسد.
انتهای پیام/
نظر شما