ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان با بهره‌گیری از ظرفیت هیأت امنای محلات

با حضور مشاور و دستیار ویژه شهردار تهران در کلان پروژه‌های اجتماعی و فرهنگی، شهردار منطقه ۳، معتمدین محلات، ائمه جماعات و جمعی از مدیران شهری، احکام اعضای هیأت امنای محلات این منطقه به آنها تنفیذ شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۳، حسین کاشانی پور مشاور و دستیار ویژه شهردار تهران در کلان پروژه های اجتماعی و فرهنگی اظهار داشت: رسیدن به عالی ترین سطح خدمت، آبادانی و پیشرفت در کلانشهر تهران از تاکیدات شهردار تهران است در همین راستا علاوه بر کالبد شهر باید به سلایق و نظرات شهروندان نیز توجه ویژه ای شود.  

کاشانی پور گفت: با الگو گرفتن از مدل مدیریت شهری مهدوی برای کلانشهر تهران باید به این نکته توجه شود که لازمه شهری آباد، مردمانی سرزنده، با نشاط و حاضر در میدان است، شهری کامل است که تمامی خدمات در عالی ترین سطح و بهترین شرایط به مردم ارائه شود و آنها احساس کرامت، عزت و سرزندگی کنند.
 
مشاور و دستیار ویژه شهردار تهران با بیان اینکه، رشد پرشتاب نیازمند برنامه ریزی صحیح، نظارت دقیق و مشارکت مردم است، افزود: بی شک مشارکت مردم رکن اساسی در مدیریت شهری است و موقعی اتفاق می افتد که باور داشته باشند دارای جایگاهی ویژه ای  در تصمیمات مدیران شهری هستند.  

کاشانی پور گفت: شهرداری تهران پیگیر مشارکت مردم در مدیریت شهر است، در سامانه من شهردارم بالغ بر ۲۵۰۰ پروژه در محلات شهر تهران بارگذاری شده است که شهروندان با مراجعه به سامانه آن می توانند در مورد پروژه مورد نظرشان اظهارنظر کنند.  

مشاور و دستیار ویژه شهردار تهران ابراز داشت: سرای محله باید تبدیل به قرارگاه مشارکت های اجتماعی شوند بدین لحاظ اعضای هیأت امنای محلات با هدف وحدت، هم پوشانی و هم افزایی در مدیریت  از میان ائمه جماعات، فرمانده های بسیج، آموزش و پرورش، کلانتری، هیات های مذهبی، دستگاههای خدمت گذار، نخبگان و امنای محلی تشکیل شده است.  

در ادامه حمید جوانی شهردار منطقه ۳ اظهار داشت: در فصل جدیدی که با حضور امنا، منتخبین، علما و نخبگان محله در منطقه ۳ و شهرداری تهران آغاز شده با یک همکاری مشترک و براساس دستورالعمل ابلاغی شهردار تهران مبنی بر تبدیل شهرداری از یک سازمان خدماتی به یک نهاد اجتماعی، شاهد رویدادهای تازه ای در سطح محلات ۱۲ گانه خواهیم بود.

جوانی تاکید کرد: با تدبیر شهردار پایتخت، رویکرد نهاد اجتماعی در شهرداری تهران با کلید واژه (مشارکت مردمی، استفاده از ظرفیت شهروندان و محلات) در حال فعالیت و خدمات رسانی به شهر و شهروندان است به همین علت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با همکاری و همیاری محلات، تصمیم به شکل گیری ستاد مدیریت محلات گرفت تا بدین ترتیب پل ارتباطی بسیار قوی مابین شهروندان و مدیران شهرداری در سطح مناطق و کلان شهرداری و شورای اسلامی شهر تهران ایجاد شود.  

شهردار منطقه ۳ افزود: پس از حمایت اعضای شورای اسلامی شهر تهران با این طرح و ابلاغ دستورالعمل شکل گیری ستاد مدیریت محلات شهر تهران، اعضای امنای محلات انتخاب شدند و اکنون با معارفه رسمی شما به عنوان بازوان مدیران شهری، امیدواریم همکاری تاثیرگذاری به جهت مدیریت شهر با یکدیگر داشته باشیم.  

وی تصریح کرد: در مباحث مرتبط با موضوعات اجتماعی و فرهنگی مسائل با موضوعات بسیار پیچیده ای سروکار داریم که شاید راه حل آسانی نداشته باشند و این امر نیازمند استفاده از تمامی ظرفیت محلات است به همین علت هیات امنای محلات از  بخش های مختلف، سلیقه ها و نهادهای مختلف انتخاب شده اند تا هر کدام نقطه نظرات خود را در خصوص موضوعات فرهنگی، اجتماعی، مدیریت شهری و مابقی مباحث مرتبط شهری و محلات مطرح نمایند.  

جوانی خاطرنشان کرد: بطور حتم افراد تاثیرگذار در هر محله نه تنها صاحب نظر هستند بلکه به عنوان پل ارتباطی میان شهروندان و مسئولین، موضوعات، مسائل و مشکلاتی که در هر محله ای وجود دارد را با دید عموم به مجموعه مدیریتی منطقه منتقل می کنند.  

شهردار منطقه ۳ افزود: همیشه کارهایی که با مشارکت مردم انجام می شود نتیجه ای مطلوبی دارد که نمونه بارز آن پیاده روی اربعین حسینی است که اگر حرکت های خودجوش مردم نبود به طور یقین زیرساخت های موجود، امکان فراهم نمودن چنین حضور از حرکت جمعی را نداشت.  

وی بیان کرد: یکی از نگاه های تاثیرگذار در راستای دستیابی به اهداف کلان شهری و استفاده از ظرفیت شهروندان، افزایش تعداد نفرات هیئت امنای محلات در حوزه مدیریت و ستاد مدیریت محلات است.  

جوانی اظهار داشت: بی شک استفاده از قدرت تفکر و ظرفیت موجود در فضاهای سخت افزاری شهرداری تهران از جمله ساختمان ها و اداره های عدیده در سطح مناطق که از امکانات مناسبی نیز برخوردار هستند با حضور هیات  امنای محلات افزایش می یابد.

شهردار منطقه ۳ ابراز امیدواری کرد: با تشکیل هیئت امنای محلات، شاهد رونق فعالیت های فرهنگی و اجتماعی، افزایش مشارکت شهروندان، رونق اقتصادی، رونق ساخت و ساز و نوسازی به خصوص در بافت های فرسوده با تشکیل ستادهای مردمی، رونق ورزشی و فرهنگی در محلات باشیم.  

وی گفت: هدف تشکیل هیات امنای محلات فقط ارائه خدمات شهری مطلوب به شهروندان است. ضمن اینکه پیگیری موضوعات مدیریت شهری توسط اعضای این هیات، نواقص و نیازهای محلات در حوزه های آب، برق، گاز، مخابرات را احصا کرده و بخشی از مشکلات مدیریت شهری را کاهش می دهد.  

شهردار منطقه ۳ افزود: هرچقدر نهادها و دستگاه های مختلف خدمات رسان در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران با یکدیگر در تعامل باشند به سوی مدیریت واحد نزدیکتر خواهیم شد.  

جوانی بیان کرد: امنای محلات، فرایند و یک راه میانبر برای ارائه خدمات مطلوب از طرف مدیران شهری به شهروندان خواهند بود که با استفاده از تمامی ظرفیت های موجود در محلات، خدمات ارزنده تری را به ساکنین محلات شهر تهران ارائه خواهند کرد که لازمه این امر حضور این افراد در میان مردم و انتقال نقطه نظرات شهروندان به مدیران شهری است.

شهردار منطقه ۳ اظهار داشت: احصای مشکلات موجود در محلات با سرعت و در مدت کوتاه امکان پذیر نیست و تعیین تکلیف آنها نیازمند نشست های فراوان جهت تعیین تکلیف اصولی است.

انتهای پیام/

۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۳
کد خبر: 45554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 12 =