به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲؛ علی نوذرپور شهردار منطقه در این نشست، بعد از شنیدن گزارش اجرای طرح کاپ در محله صدرا گفت: برای اجرای موفقیت آمیز طرح کاهش پسماند باید برای هر ناحیه برنامه ریزی شود و هر یک کار مخصوص به خودش را انجام دهد، هرچند اجرای این برنامه با تاخیر انجام شود. شهرداران نواحی، شورایاری ها و هیات مدیره ها با برگزاری جلسات و رسیدن به نقطه نظرات مشترک پای کار بیایند.
او بیان کرد: اجرای این طرح، توسط معاونت خدمات شهری، به تنهایی امکان پذیر نخواهد بود و این کاری وقت گیر است. حوزه معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه، باید از ظرفیت آموزش و فرهنگی استفاده کند. بخش اعظم کار، آموزش و همراه سازی مردم است. آموزش و مشارکت دو بال اجرای این طرح است. اگر همراهی مردم نباشد عملاً هیچ کاری انجام نخواهد شد.
شهردار منطقه ۲۲ با اشاره به اهمیت تشویق و تنبیه شهروندان برای اجرای درست این طرح گفت: مسائل تنبیهی و تشویقی در شورای شهر طرح مسئله شود و مصوباتی برای تعیین جرائم و پاداش شهروندان در نظر گرفته شود. برای مثال، کسانی که زباله ها را تفکیک شده تحویل می دهند، از تخفیف تعرفه بهای خدمات بهره مند شوند و کسانی که از همراهی در اجرای این طرح خودداری می کنند، تعرفه بهای خدمات بیشتری پرداخت کنند و پیشنهاداتی از این قبیل.
او در بخش دیگری از سخنانش به تشکیل گروههای همیار و داوطلب در اجرای طرح اشاره کرد و گفت: مطالبه گری اجتماعی را در محلات فرهنگ سازی کنید. از دل مردم محله، همیاران پسماند را در گروه های نوجوان، جوان و حتی بانوان خانه دار تشکیل دهید و اجازه داده نشود بی نظمی در کاهش، تفکیک و تحویل پسماند صورت بگیرد.
نوذرپور بیان کرد: احترام به حقوق شهروندان و رعایت انضباط شهری به عنوان تکلیف شرعی برای حفظ و سلامت جامعه است و در این مورد باید با رویکرد امر به معروف و نهی از منکر همراه شود.
او ادامه داد: برای تقویت مشارکت اجتماعی، سمن های محیط زیستی را پای کار بیاورید و برای کمک و حمایت از طرح و حل مشکلات محله از حمایت این سمن ها استفاده کنید.
نظر شما