کسب رتبه نخست منطقه ۱۵ در نوسازی معابر با پخش ۹۶ هزار تن آسفالت

شهردار منطقه ۱۵ از کسب رتبه نخست این منطقه در بهسازی آسفالت معابر خبر داد و گفت: معابر نواحی هفتگانه در قالب اجرای طرح نهضت آسفالت با پخش ۹۶ هزار تن آسفالت از ابتدای سال‌جاری تاکنون بهسازی شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵، محمد شیری گفت: از ابتدای سال تاکنون ۹۶ هزار تن آسفالت در کوچه و خیابان‌های نواحی هفتگانه پخش شد که ضمن رکود زنی میانگین ۵ سال گذشته، با اختلاف چشمگیر رتبه نخست شهر تهران را نیز کسب کردیم.

وی با اشاره به اینکه ۷۶ معبر در سطح منطقه به مساحت  ۴۷۹ هزار و ۲۵ متر مربع با پخش ۷۳ هزار و ۷۷۰ تن آسفالت به صورت مکانیزه بهسازی شد، افزود: همچنین ۱۴۱ هزار و ۲۵۹ متر مربع از کوچه و معابر محلات ۱۹ گانه منطقه نیز با ۲۱ هزار و ۷۵۴ تن آسفالت  به صورت لکه گیری، نوار حفاری و  روکش دستی نوسازی شد.

شهردار منطقه به نوسازی چند مورد در این طرح اشاره کرد و گفت: بزرگراه امام رضا(ع)، بعثت، بسیج، پایانه خاوران،خیابان شهید فاضل بجستانی، شاهد، بلوار امام رضا(ع)، خیابان شهید غلامی، پدافند هوایی، خوب بخت و میادین تره بار سطح منطقه از جمله این موارد است.

شیری با تاکید بر اینکه خدمت رسانی به شهروندان ادامه دارد، عنوان کرد: معابر و خیابان هایی که نیاز به بهسازی دارند در سطح ناحیه شناسایی می شوند و بر اساس اولویت، عملیات عمرانی آنها انجام می شود.

 انتهای پیام/

۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۹
کد خبر: 49392

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 4 =