به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، سیدمحمد موسوی، شهردار منطقه با اشاره به نقش اثرگذار قصه به عنوان رسانهای قدرتمند در انتقال مفاهیم دیرینه گفت: یکی از بنیادیترین مفاهیم در ادبیات فارسی و محافل مختلف، قصه و قصهگویی است که امروز نه به قوت قبل، اما همچنان با قدرت در خانوادهها جریان دارد؛ ازاینرو جشنواره «نون، قصه و نمک مادربزرگ» طراحی شده تا با رویکرد تکریم و احیای نقش مادربزرگها به عنوان راویان قصههای اصیل و کهن ایرانی، فرصتی برای ثبت و بهاشتراکگذاشتن این گنجینههای ارزشمند فراهم کند.
موسوی با بیان اینکه مادربزرگها با روایت قصهها، ضمن انتقال ارزشها و تجربیات، زمینههای فرهنگی و تحکیم هویت ملی نسل بعدی را شکل میدهند، از مهمترین اهداف این جشنواره را پاسداشت مقام مادربزرگها به عنوان راویان قصههای کهن، تقویت ارتباط بین نسلها، احیای قصههای بومی و محلی، احیای فرهنگ قصهگویی در خانواده، همچنین ثبت و ضبط قصههای نسلهای گذشته دانست.
حمیدرضا عموزاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۱۱ نیز روایتگری قصهها با گویشهای محلی و اقوام مختلف ایرانی از زبان مادربزرگها را از ویژگی های حائز اهمیت این جشنواره برشمرد و توضیح داد: شرکتکنندگان در جشنواره میتوانند آثار خود را در قالب فیلم، صوت و داستان مصور از قصهگویی مادربزرگ با شرایط مندرج در سایت جشنواره ارسال کنند و در اقدامی خلاقانه میتوانند از قصهگویی مادربزرگ با گویشهای محلی یا لهجه از طریق ارسال متن قصه در این جشنواره شرکت نمایند.
گفتنی است موضوع این جشنواره آزاد است و جوایز ویژه و نفرات اول تا سوم بهترتیب، ۳۵۰ میلیون ریال، ۱۰۰ میلیون ریال، ۷۰ میلیون ریال و ۵۰ میلیون ریال تعیین شده است.
علاقهمندان میتوانند تا ۱۳ فروردینماه ۱۴۰۳ برای شرکت در جشنواره ثبتنام و اثر یا آثار خود را به همراه نام اثر به صورت جداگانه ارسال کنند. در پایان هر بخش به صورت جداگانه داوری آثار انجام و به آثار برتر که شاخصهای داوری در شیوه بیان، خلاقیت، ارزش داستانی و کیفیت تولید محتوا را داشته باشد، جایزه نقدی و لوح تقدیر اهدا خواهد شد.
نشانی سایت جشنواره: noonghessehnamak.ir
صفحات جشنواره در فضای مجازی، اپلیکیشن بله: noonghessehnamak_bot
ربات تلگرام: https://t.me/noonghessehnamak_bot
انتهای پیام/
نظر شما