به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران، قیمت گوشت بوقلمون از سوی این سازمان به شرح زیر است:
هر کیلوگرم بازو ۸۲هزار و ۴۰۰تومان
هرکیلوگرم بال ( بدون نوک بال) ۶۰ هزار و ۶۰۰ تومان
هربسته پای بوقلمون پاک شده بدون ناخن ۸۰۰ گرم ۲۲ هزار تومان
هربسته جگر تازه پاک شده ۴۰۰ گرمی ۵۵ هزار تومان
هر کیلوگرم گوشت چرخکرده ۱۸۷ هزار و ۷۰۰ تومان
هر بسته دل پاک شده ۴۰۰ گرمی ۵۵ هزار تومان
هر کیلوگرم ران با پوست و استخوان (با استخوان کمر) ۱۴۶ هزار و ۲۰۰تومان
هر کیلوگرم ساق با پوست ۱۲۷ هزار و ۲۰۰تومان
هربسته سنگدان پاک شده ۴۰۰ گرمی ۵۸هزار تومان
هرکیلوگرم سینه بدون گردن با بال پوست و استخوان ۱۳۷ هزار و ۳۰۰ تومان
هرکیلوگرم سینه با بال، گردن، پوست و استخوان۱۲۳ هزار و ۸۰۰تومان
هرکیلوگرم فیله ۱۹۷هزار و ۸۰۰تومان
هرکیلوگرم گردن بدون پوست ۹۷ هزار تومان
هرکیلوگرم لاشه کامل یا شقه (برش عمودی لاشه) لاشه بالای ۱۵ کیلوگرم ۱۱۱هزار تومان
هرکیلوگرم مغز ران بی پوست و استخوان۲۰۵ هزار و ۶۰۰تومان
هرکیلوگرم نیم شقه ران، ران با ساق، ران، کعب ران، استخوان پشت و دمبالچه (فله) ۱۱۳هزار و ۲۰۰تومان
هرکیلوگرم نیم شقه سینه، سینه با بال، با گردن، با پوست و استخوان(فله) ۱۱۱ هزار و ۴۰۰تومان
انتهای پیام/
نظر شما