برگزاری همایش دوچرخه‌سواری دختران دانشجو در دانشگاه شهید بهشتی

همایش دوچرخه‌ سواری دختران دانشجو به مناسبت ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) و گرامیداشت روز دختر در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

 به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک علیرضا اسفراینی نزاد سرپرست معاونت حمل ونقل و ترافیک این منطقه اظهار کرد: در این برنامه که با همکاری شرکت آرین آویژه برگزار شد، ابتدا دانشجویان با مهارت صحیح دوچرخه سواری آشنا شدند و مقرر شد در آینده نزدیک با همکاری این شرکت، خانه دوچرخه در دانشگاه شهید بهشتی احداث شود تا دانشجویان جهت تردد در دانشگاه از دوچرخه استفاده کنند.

 وی افزود: برنامه‌های مختلفی در زمینه ایمنی و ترافیک با مدیریت فرهنگی دانشگاه شهید بهشتی در شمال تهران پیش‌بینی‌ شده که بخشی از آن‌ها در حال اجرا بوده و سایر برنامه‌ها به‌ مرور زمان اجرا می‌شود.

 وی در تشریح برنامه‌های پیش‌بینی‌ شده و در دست اجرا، گفت: با توجه به این‌ که عرصه‌های فرهنگ ترافیک و ارائه مدهای انسان محور، گستردگی خاص خود را دارند، تلاش کرده‌ایم با همراهی اصحاب فعال و شناخته‌ شده این حوزه‌ها، گام هایی را بر اساس سلیقه شهروندان و دانشجویان در راستای غنی‌ سازی اوقات فراغت و شور و نشاط اجتماعی برداریم.

انتهای پیام/

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۲
کد مطلب: 54229

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =