در مورد حادثه پله برقی از خانواده کودک دلجویی شود

عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با پرداختن به حادثه پله برقی در یکی از میادین میوه و تره‌بار گفت: سازمان میادین اطلاعیه‌ای صادر کرد و علت را سهل‌انگاری خانواده اعلام کرده است.

به گزارش خبرنگار شهر، علی اصغر قائمی در دویست و سی و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه روز پنجشنبه هفته گذشته در یکی از بازارهای میوه و تره بار مادر و کودکی از پله برقی پایین می رفتند که به دلیل عدم وجود درپوش کودک سقوط می کند، اظهار کرد: سازمان میادین اطلاعیه ای صادر کرد و علت را سهل انگاری خانواده اعلام کرد. پله برقی قطع کن خودکار نداشته و متصدی حضور نداشته که پله را قطع کند.

وی افزود: ما از دوستان می خواهیم سلب مسئولیت نکند. کودک به هر دلیلی دچار این سانحه شده است. این حادثه دلیلی برای تذکر نداشت و تذکر من به دلیل اطلاعیه سازمان بود. باید دلجویی از خانواده این کودک صورت بگیرد.

انتهای پیام/

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳
کد مطلب: 54422

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =