بوستانی برای تداوم زندگی مناسب اجتماعی

شهر: بوستان زندگی تداوم بخش زندگی مناسب اجتماعی در این محله است و از آنجایی که همواره مجموعه بوستانهایی که در این محله بود کلونی آسیب های اجتماعی و نارسایی هایی در این حوزه بود ساخت این بوستان می تواند زمینه ای برای زندگی بهتر و افزایش کیفیت برای ساکنان این محله شود. اقداماتی از این دست،حاکی از این است که اگر در این عرصه جغرافیایی، یک مهندسی فرهنگی دقیق داشته باشیم، می توانیم از این ظرفیت به نفع محله و برای کاهش آسیبهای اجتماعی و ارتقای کیفیت زندگی در این محله گام برداریم.

علی محمد سعادتی، شهردار منطقه ۱۲ در حاشیه آیین افتتاح بوستان زندگی در گفتگو با شهر گفت: محله هرندی، جنوبی ترین محدوده منطقه ۱۲ است که قریب به ۱۸۰ هکتار مساحت دارد. ریشه دارترین خانواده ها و مشاهیر اجتماعی در این محله زیست کردند و خدمات مختلف فرهنگی، مذهبی و انقلابی به جامعه ارائه شده است.

او با بیان اینکه این محله از وضعیت مطلوبی در تراز محلاتی که باید در شهر تهران باشد برخوردار نیست، افزود: از نظر اجتماعی و آسیب، نیاز به اراده جدی تر و هماهنگی بیشتر بین همه نهادهایی است که در رابطه با آسیب های اجتماعی و توزیع مواد مخدر و آسیبهای ناشی از آن مشغول فعالیت هستند. این اقدامات از سال ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ شروع شده و امروز وضعیت محله نسبت به سالیان گذشته مطلوب تر است.

او با بیان اینکه در محله شهید هرندی یا دروازه غار «بوستان زندگی» به صورت کامل افتتاح شد، گفت: این بوستان تداوم بخش زندگی مناسب اجتماعی در این محله است و از آنجایی که همواره مجموعه بوستانهایی که در این محله بود کلونی آسیب های اجتماعی و نارسایی هایی در این حوزه بود با یکپارچه سازی و ایجاد امنیت مناسب در این مجموعه پارک و تقویت زیرساختها برای تفریح و سرگرمی و استفاده خانواده ها، می تواند زمینه ای برای زندگی بهتر و افزایش کیفیت برای ساکنان این محله شود.

سعادتی با بیان اینکه شهروندان محله هرندی در محرومیت های مختلف زندگی کردند و این محله جزو  قدیمی ترین و ریشه دارترین محلات منطقه ۱۲ است، عنوان کرد: از آنجایی که همواره از محله شهید هرندی انرژی منفی در شهر منتقل شده، این بوستان می تواند زمینه ای باشد برای اینکه بتوانیم تعالی، حرکت، رشد و آموزش را به نحو شایسته ای به شهروندان ارائه و خبرهای مثبتی را به سمت شهر و افکار عمومی منتقل کنیم.

شهردار منطقه ۱۲ با بیان اینکه مجموعه ای از این بوستان پیش از این ساخته شده بود و با تملک های گسترده که این سال ها انجام شد سرانه فضای سبز در منطقه افزایش پیدا می کند، ادامه داد: کنترل و ورود خروج به این پارک از طریق درها و فضای پیرامونی اتفاق می افتد، کاری که پیش از این انجام نمی شد. در واقع پارک در ساعاتی که بازگشایی می شود توسط نیروهای مردمی و شهروندان مورد نظارت بیشتری قرار خواهد گرفت و عملا شبکه توزیع مواد مخدر و شبکه بهره بردار آن این عرصه را برای آسیب و بزهکاری اجتماعی انتخاب نخواهد کرد که این کار می تواند امنیت را در محله افزایش دهد.

او در پایان با بیان اینکه جممعیت محله در وضعیت قابل قبولی است ولی این پارک عرصه ای برای استفاده جمعیت ساکن نبوده و عملا جولانگاه بزهکاری های اجتماعی بود که خانواده به خودش اجازه نمی داد در این عرصه حضور پیدا کند، یادآور شد: با امنیت و زیرساختهایی که ایجاد شده و کیفیتی که طی این سالها دنبال شده، این پارک یکی از نمونه ترین پارکهای شهر تهران از لحاظ نوع مصالح، پوشش گیاهی و زیرساختها خواهد بود. استقرار دریاچه ای به وسعت یک هکتار،  مجموعه بازی ها و ابزاری که می تواند زمینه تفریح و سرگرمی را فراهم کند و آمفی تئاتر روبازی که طی این سالها در فرایند تکمیل بخش به بخش بوستان، برنامه های تلویزیونی و فرهنگی در آن برگزار شده همه حاکی از این است که اگر در این عرصه جغرافیایی، یک مهندسی فرهنگی دقیق داشته باشیم، می توانیم از این ظرفیت به نفع محله و برای کاهش آسیبهای اجتماعی و ارتقای کیفیت زندگی در این محله گام برداریم.

خبرنگار: علی سی پی

۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۹
کد خبر: 5484

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 7 =