ارائه خدمات درمانی شرکت شهر سالم به حاضران در مراسم تشییع و وداع با شهدای خدمت

همزمان با مراسم تشییع و وداع با شهیدان راه خدمت در تهران آمبولانس‌ها و تیم‌های فوریت پزشکی شرکت شهر سالم با تجهیزات کامل ضمن استقرار در مسیر تشییع، به شهروندان خدمات درمانی ارائه کردند.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شرکت شهر سالم، در مراسم بدرقه شهید جمهور و همراهان ایشان که امروز از میدان انقلاب تا میدان آزادی برگزار شد، آمبولانس‌ها به همراه تیم‌های واحد فوریت‌های پزشکی ضمن استقرار در مسیر مراسم به مراجعان خدمات پزشکی و درمانی ارائه کردند.

این خدمات که با هماهنگی اورژانس کشور انجام شد، با همراهی پنج دستگاه آمبولانس و تیم‌های فوریت‌های پزشکی شرکت شهر سالم صورت گرفت.

درمانگاه‌های ۶، ۹ و ۱۰ شهرداری تهران که در مناطق نزدیک مسیر تشییع شهدا بودند در حالت آماده‌باش بوده و به شهروندان خدمات بهداشتی و درمانی ارائه کردند.

گفتنی است، ۱۷۴ شهروند حاضر در این مراسم خدمات پزشکی و درمانی دریافت کردند و یک بیمار با هماهنگی اورژانس تهران به نزدیک‌ترین بیمارستان منطقه اعزام شد.

انتهای پیام/

۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۵:۴۷
کد مطلب: 54964

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =