خدمات فرهنگی به چند هزار زائر حرم امام (ره)در موکب منطقه۲۲/ برپایی غرفه ویژه نوجوانان

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه۲۲ از خدمات فرهنگی به چند هزار نفر از زائران حرم مطهر امام خمینی(ره) در موکب این منطقه خبر داد و گفت: غرفه ویژه ای برای نوجوانان و جوانان در این موکب فرهنگی برپا شده است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۲؛ حامد خداوردی در حاشیه این مراسم گفت: در این پهنه همزمان با سالروز رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب، از سوی حوزه اجتماعی و فرهنگی منطقه ایستگاه های مختلف فرهنگی برپا شده است.

وی افزود: ارائه برنامه‌های فرهنگی به منظور استقبال از زائران مرقد مطهر حضرت امام‌(ره) در دستور کار قرار گرفت.

خداوردی ادامه داد: اقامه نماز جماعت، برگزاری مراسم زیارت عاشورا، برپایی نمایشگاه عکس، توزیع پک های فرهنگی، غرفه های تندرستی و سلامت و ... از جمله برنامه های اجرایی در این غرفه ها به اجرا در آمد.

معاون اجتماعی وفرهنگی شهرداری منطقه۲۲ عنوان کرد: غرفه ویژه ای برای نوجوانان در این موکب فرهنگی برپاشد که مورد استقبال جوانان قرار گرفت.

انتهای پیام/

۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۹
کد مطلب: 55602

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =