آغاز عملیات اجرایی پیاده‌روسازی در بلوار مختاری

در راستای مناسب‌سازی و همسان‌سازی معابر، تسهیل در تردد شهروندان، زیباسازی منظر شهری و ایجاد رفاه و رضایت‌مندی ساکنین، عملیات پیاده‌روسازی در بلوار مختاری آغاز شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، معاون فنی و عمرانی منطقه اظهار کرد: پیاده‌رو سازی به‌عنوان یکی از نمادهای زیبایی شهر، باید همواره مدنظر متولیان امر قرار گیرد و روند اجرایی بهبود سطح کیفی معابر در منطقه ۲۲ با توجه به اهمیت و ضرورت توجه به مسائل عمرانی و با هدف ساماندهی معابر، همسو با نیاز شهر و شهروندان به صورت گسترده در نقاط مختلف منطقه تداوم خواهد داشت.

رضا ایرانشاهی یادآور شد: با توجه به اینکه حجم قابل توجهی از عملیات عمرانی در منطقه ۲۲ به پیاده روسازی، معبر سازی و بهسازی معابر محلی پرداخته می شود، در همین راستا عملیات احداث و همچنین تراش و روکش آسفالت معابر محدوده به صورت مکانیزه و با شتاب بیشتری نسبت به گذشته و با به کارگیری ظرفیت‌ها و امکانات موجود برای ارائه خدمات بهتر به شهروندان ساکن منطقه انجام می شود.

وی بیان کرد: عملیات پیاده روسازی در بلوار مختاری در ناحیه ۶ منطقه در قالب اجرا و تسریع در پروژه های توسعه محله ای و بر اساس اولویت بندی های صورت گرفته با توجه به تردد شهروندان به اجرا در آمده و به بهره برداری خواهد رسید.

انتهای پیام/

۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۴
کد خبر: 55753

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 7 =