به گزارش شهر، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفته است: دستورالعملی در راستای وظایف شهرداریها، طراحی، تهیه و پیادهسازی شد. همچنین برنامه عملیاتی پدافند زیستی شامل بهسازی و پاکسازی و رفع آلودگی در اماکن دارای آب و رطوبت نیز ابلاغ شد. همچنین مقرر شد سند آموزش شهروندی نیز ابلاغ و تهیه شود. جمعآوری و دفع آبهای شهری، سمپاشی محیط شهری، پاکسازی و رفع آلودگی کانونهای تجمع زباله، بهسازی آب نماها، جمع آوری لاستیکها و خودروهای فرسوده، تشدید نطارت بر آبیاری فضای سبز و جلوگیری از غرق آبی شدن از جمله وظایف شهرداریها است. آرادکوه میتواند شرایط را سخت کند و مکانی بحران زا باشد و باید هرچه سریعتر این محیط بهسازی شود.
حمید صاحب؛ مدیر کل سلامت شهرداری تهران شهرداری تهران اما میگوید شهرداری مسئولیت مستقیمی در این رابطه ندارد و به عنوان نهاد خدماتی در جلسات تاکید کردیم و کارکنان و پرسنل حوزه خدمات شهری در این زمینه آموزش دیدهاند.
او درخصوص فعالیتهای قرارگاه جمعیت در شهرداری هم عنوان کرد: جلسات این قرار گاه تشکیل نشده اما اقداماتی در این حوزه انجام شده است ولی برای اثر گذاری نیاز به تعامل بین دستگاهی است.
صاحب از حمایت گروههای جهادی درحوزه جمعیت و فرزندآوری خبر داد و گفت : تاکنون ۱۲۳ ایستگاه در خصوص جمعیت و فرزندآوری در سطح شهر تهران در هفته جمعیت ایجاد کردیم.
مدیرکل سلامت شهرداری یادآور شد: ۵۰ سال است تحت بمباران تبلیغی فرزند کمتر و زندگی بهتر هستیم و در این زمینه کارهای ترویجی به سرعت جواب نمیدهد ما در فاز اول میخواهیم شیرینی فرزند را به خانوادهها نشان دهیم.
منبع: اکوایران
انتهای پیام/
نظر شما