خاکریزآب یک گام به سازمان مدیریت آبهای سطحی نزدیک شد

صبح امروز یکشنبه هجدهم آبان ماه سال ۱۳۹۹، اعضای شورای اسلامی شهر تهران با اکثریت آرا به یک فوریت لایحه ارتقای شرکت خاکریزآب به سازمان مدیریت آبهای سطحی و رودخانه های تهران رای مثبت دادند.

به گزارش شهر به نقل از پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، پس از آنکه شهردار تهران در مراسم بهره برداری از کانال شماره یک آزادگان از تقدیم لایحه ارتقای شرکت خاکریزآب به شورای اسلامی شهر تهران خبر داد، اعضای پارلمان شهری در جلسه صبح امروز خود با یک فوریت این لایحه موافقت کردند. 
صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران طی سخنانی در دفاع از فوریت طرح و بررسی این لایحه، نگهداری از یک شبکه ۵۳۰ کیلومتری مدیریت رواناب در کنار ضرورت توسعه ۱۷۰ کیلومتری این شبکه و همچنین رسیدگی مستمر به ۷ رودخانه را از جمله اقدامات خطیر مدیریت شهری در جهت محافظت از شهر مقابل خطر سیلاب ذکر و اضافه کرد: ارتقای شرکت خاکریزآب به سازمان مدیریت آبهای سطحی سبب خواهد شد تا تمام امور مربوط به طراحی ها و ساخت سازه های هیدرولیکی، مباحث هیدرولوژی، زیست محیطی و نگهداری از شبکه به صورت تخصصی و یکپارچه انجام شده و از یک متولی مشخص برخوردار شود. 
او با اشاره به چرایی تاسیس خاکریزآب به صورت یک شرکت در دهه ۱۳۷۰، ادامه فعالیت در این قالب را پدیدآورنده مشکلات مالیاتی دانست و یادآور شد لایحه ارتقای شرکت خاکریزآب به سازمان مدیریت آبهای سطحی، گامی مثبت در جهت کوچک تر شدن و در عین حال منظم و دقیق تر شدن ساختار مدیریت شهری است. 
 

۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۴
کد مطلب: 6019

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =