اتخاذ تدابیر لازم برای اجرای بند ۶ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها

رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران بر اجرای بند ۶ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها برای سهولت در انجام مسئولیت‌های اجتماعی موسسات و سازمان‌های مردم نهاد تاکید کرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه۸؛ زهرا شمس احسان در نشست "چهارشنبه‌های کرامت" در حضور خیرین و فعالان اجتماعی و فرهنگی منطقه ۸ در این باره گفت: یکی از مشوق‌های مدیریت شهری برای موسسات و سازمان‌هایی که در راستای مسئولیت اجتماعی فعالیت فرهنگی و اجتماعی می‌کنند، اجرای بند ۶ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌هاست که شهرداری با مصوبه شورای شهر می‌تواند اراضی و ابنیه خود را با حفظ مالکیت به صورت رایگان و یا با شرایط معین در اختیار این موسسات قرار دهد.

وی افزود: علی‌رغم تاکید بر اتخاذ تدابیر لازم برای اجرای این مصوبه از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری، تاکنون هنوز این مهم محقق نشده است که لازم است این اقدام فورا انجام و دغدغه شورای شهر، شهروندان و کارآفرینان و موسسات مربوطه مرتفع شود.

رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در ادامه گفت: مراکز مهارت‌آموزی کوثر باید از نگاه تجاری خارج شوند و به رسالت قبل خود بازگردند.

وی افزود: بهره‌برداران این مراکز باید مسئولیت توانمندسازی، تصمیم سازی و تصمیم‌گیری جامعه هدف را مهمترین اولویت خود قرار دهند.

شمس احسان در پایان تاکید کرد: ضروری است مدیریت شهری با تنظیم لایحه‌ای در خصوص رایگان شدن مراکز بهره‌برداری کوثر با قید اشتغال جامعه هدف و توانمندسازی آن برای ورود این افراد به پروسه کار و اشتغال زمینه فعالیت آنان را سهل و آسان کند.

فاطمه تنهایی شهردار منطقه ۸ در این جلسه ضمن خیر مقدم به مدعوین و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و شهدای حماس گفت: به‌حمدالله با تلاش و اهتمام همکارانم در موضوع آسیب‌های اجتماعی، منطقه ۸ نه تنها جز مناطق قرمز و نارنجی نیست بلکه در شرایط مطلوب قرار دارد.

 وی با اشاره به شناسایی و احصاء معضلات، عوامل دپوی ضایعات و کوله کتفی‌ها در سطح منطقه ۸ را از چالش.ها اعلام و تصریح کرد: هم‌اکنون این موضوع یکی از دغدغه‌های شهری در منطقه است و خوشبختانه با تلاش وشناسایی محل‌های غیرقانونی دپو این ضایعات، شناسایی شده و پاکسازی این محل ها جز دغدغه‌های مدیریت شهری منطقه۸ است.

تنهایی در این جلسه، آسیب‌های اجتماعی را یک موضوع مستمر دانست و گفت: با توجه به اینکه مسئولیت‌پذیری شهری شهروندان منطقه۸  کاملا مشهود و محسوس است؛ برای جلب رضایت شهروندان و زیباسازی بصری محدوده، سعی کردیم کلونی‌هایی که بیشترین آسیب‌ را داشت شناسایی و پاکسازی کنیم.

در ادامه هفتمین جلسه چهارشنبه‌های کرامت؛ علی‌نیا معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۸ ضمن گزارشی از اقدامات انجام شده در این موضوع گفت: با توجه به در اولویت قرار گرفتن ساماندهی در موضوع آسیب‌های اجتماعی، این منطقه جز مناطقی است که توانست نسبت به جمع آوری متکدیان، کودکان کار و کارتن خواب کنترل مطلوبی داشته باشد و در اجرای چهار دوره از اجرای طرح مراقبت اجتماعی در محلات، طی شش ماه اول سال ۱۴۰۳، دویست و هفتاد گشت اجتماعی فعال در منطقه داشتیم و همچنین توانستیم با پرداختن به موضوع CRS (همکاری شرکت‌ها با فضای خیرخواهی) برخی از برندهای مطرح را در برنامه‌های اجرا شده برای کودکان آسیب‌دیده پای کار آوردیم.

در ادامه این نشست فعالین، خیرین، کارآفرینان، گروهای مردمی و محله‌ای سطح منطقه۸ ضمن تشکر از تیم مدیریت شهری با بیان چالش این منطقه، تسهیل در فرآیند احداث بیمارستان را از رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران خواستار شدند و دیگر موضوعات در ابن حوزه نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷
کد خبر: 61425

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 7 =