به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، یادواره شهدای دانشآموز تهران بزرگ با محوریت شهیدان «حسین فهمیده» و «محمد الدوره» به همت ستاد برگزاری کنگره شهدای دانشآموز استان تهران و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی منطقه ۲ تهران بزرگ و همکاری موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با حضور «احمد قیومی» فرماندار تهران، «خالد قدومی» نماینده جنبش حماس در ایران و «سید علی یزدیخواه» رئیس مجمع نمایندگان استان تهران و جمعی از دانشآموزان ایرانی و لبنانی در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
«سید علی یزدیخواه» رئیس مجمع نمایندگان استان تهران در این مراسم، اظهار داشت: آمریکا کشوری است که کمتر از ۵۰۰ سال پیش تاسیس شد. آمریکاییها که همگی از اروپا به آنجا رفتند، سرخ پوستان را قتلعام کردند. همچنین در ژاپن در یک روز حدود ۲۰۰ هزار و در ویتنام بیش از پنج میلیون نفر را کشتند. در عراق، افغانستان و جنگ تحمیلی نیز بهطور مستقیم و غیرمستقیم صدها هزار نفر را به شهادت رساندند.
وی بیان کرد: در جهان هر جنگی که در رخ میدهد، آمریکا در آن دخالت میکند. مهمتر از آن ایجاد رژیم صهیونی که تهدید علیه صلح و ثبات در جهان است، ریشه در سیاستهای خصمانه آمریکا دارد؛ به همین دلیل است که ما از شعار مرگ بر آمریکا کوتاه نمیآییم.
مهدی صالحی شهردار منطقه ۲ نیز با بیان اینکه برگزاری یادواره شهیدان فرصتی برای بیان خاطرات، تبیین اهداف آنها است و نقش مهمی در زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهیدان و ترویج فرهنگ ایثار دارد، گفت: پیشرفت و تعالی نظام جمهوری اسللامی، ثمره خون شهداست که ضرورت دارد این شهیدان به عنوان الگوی زندگی به نسل جوان معرفی شوند.
وی با اشاره به اینکه شهدای دانش آموز با خون خود انقلاب اسلامی را در مقابل هجمه فرهنگی دشمنان بیمه کردند و امروز باید اهداف و سیره آنان در مدارس در بین جوانان گسترش یابد، عنوان کرد: شهید حسین فهمیده دانش آموز نوجوان ۱۳ ساله ای بود که امروز الگوی دانش آموزان و آینده سازان انقلاب اسلامی است و باید دانش آموزان را با جهاد تبیین با اهداف و آرمان شهداء و همچنین توطئههای استکبار جهانی و حامیان آنها آشنا کنیم.
«محمدی» پرستار و راوی شهدای مدافع حرم نیز در این مراسم اظهار داشت: من در سوریه پرستار بودم که به اسارت تکفیریها در آمدم و ۱۴ ماه زندان بودم.
محمدی در ادامه گفت: روز اولی که ما را گرفتند، به شدت شکنجه کردند و در سرمای زمستان با حداقل لباس بهطور وحشیانهای کتک زدند. من خاطرم هست که جایی را نمیدیدم. در را بستند و رفتند و در همان موقع صدای اذان را شنیدم. به همبندی خودم گفتم نماز بخوانیم. با همان بدن خون آلود، دستهای بسته و بدون وضو شروع به نماز خواندن کردم.
وی بیان کرد: با تعجب دیدم که رفتار تکفیریها تغییر کرد، چون گمان میکردند که شیعیان نماز نمیخوانند. آنها حتی از قرآن خواندن ما و اینکه قرآن حفظ هستیم، متعجب بودند.
روایتگر شهدای مدافع حرم در سوریه تصریح کرد: همه اینها به خاطر تبلیغات مسموم رسانههای غربی و مخصوصا آمریکا است. شما دانشآموزان باید با وجود فضای مجازی به شدت از خود مراقبت کنید و با نماز و قرآن خود را رشد دهید.
در ادامه «حمیدرضا اشراقی» مسوول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی منطقه ۲ تهران بزرگ عنوان کرد: این یادواره با هدف اعلام همبستگی دانش آموزان ایرانی با دانش آموزان فلسطینی و لبنانی در ایام ۱۳ آبان برگزار شد.
دبیر یادواره و مسوول شبکه مردم گام دوم در محله های اسلامی افزود: این یادواره با حضور تعدادی از دانش آموزان لبنانی و فلسطینی در کنار دانش آموزان تهرانی برگزار شد.
و در پایان پیام همدلی دانشآموزان ایرانی با دانشآموزان لبنانی و فلسطینی قرائت شد؛
متن این پیام به شرح ذیل است:
نگاه مظلوم و پاک کودکانهشان لبریز ترس است. کودکی برایشان معنا نشده که با مقاومت و دوام و ایستادگی تعریف شده است. کودکان فلسطینی و لبنانی زندگی را در بازی نمیآموزند که زیر رگبار آتش و انفجان میآموزند. این کودکان و دانشآموزان فردا را در گرو درس و مدرسه نمیبینند؛ چرا که مدرسهشان ویران، یا معلمشان شهید و یا در جبهه مقاومت است؛ و خون و زخم و درد، کلماتی است که خلاصهای از زندگی کودک فلسطینی و جنوب لبنان است که بیش از چند ۱۰ سال است کودکان فلسطینی و لبنانی در کنار بزرگترهایشان از جنگی که نقشی در آغاز آن نداشتهاند، رنج میبرند و در طی آن همه انواع رنج و بدبختی را سپری کردهاند. آنها در این جنگ نابرابر در مقابل آتش و گلوله و تانک هیچ چیزی جز سنگ بر دوش ندارند و این بزرگترین قیامی است که بشریت تا به حال در برابر یک قدرت اشغالگر در طول دوران خود شاهد بوده است.
این کودکان که در چادر زندگی میکنند، از زمانی که به دنیا آمده بودند عادت به سیری نداشتند و طعم تلخ از دست دادن عزیزان و خانوادهشان را در تهاجمات مستمر اشغالگران چشیدهاند و خانه کوچکشان را دیدند که توسط بولدوزرهای رژیم اشغالگر و هواپیماهای صهیونی ویران شده بود و مقررات منع آمد و شد و صدمات ناشی از جنگ نابرابر، مانع از رسیدن آنها به مدرسه شد و گلولههای سربازان کودککش نیز بهترین دوستانشان مانند محمد الدوره را از آنها ربود. کودکان و دانشآموزان لبنانی و فلسطینی با وجود این همه غم و درد هنوز هم دوران کودکیشان را پشت سر میگذارند و همچنان آرزوی زندگی کودکی خود را مانند همه بچههای دنیا دارند.
ما دانشآموزان ایرانی به عنوان افرادی آزاده از مبارزات مردم فلسطین و لبنان برای عدالت حمایت میکنیم و با صدای بلند به دیگر کشورها میگوییم بیایید همه انسانهای صلحطلب در گوشه و کنار دست در دست هم بگذارند و از قوانین انساندوستانه تبعیت کنند. به دست هم داده و اسرائیل را تحت فشار قرار دهیم تا به حقوق مردم فلسطین و لبنان احترام به امید روزی که جنگ و خونریزی در هیچ گوشهای از این جهان پهناور نباشد و دوستان فلسطینی و لبنانی ما نیز بدون هیچ نگرانی و امیدوار به آینده در وطن خود با صلح و آرامش زندگی کنند.
انتهای پیام/
نظر شما