مالکیت ۲۵۰ دستگاه ون از وزارت کشور به شهرداری تهران واگذار شد/ پایان جلسه شورا با اخوت و برادری

علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران امشب -۱۵ آبان‌ماه ۱۴۰۳- در گفت‌وگوی تلفنی با برنامه تلویزیونی «تهران ۲۰» درباره پاسخگویی شهردار تهران به سؤال ۲ تن از اعضا در دویست و هفتاد و هفتمین جلسه شورا توضیحاتی ارائه کرد.

:به گزارش خبرنگار شهر، علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران، امشب -سه شنبه ۱۵ آبان ماه- در گفت‌وگوی تلفنی با برنامه تلویزیونی «تهران۲۰» در خصوص جلسه امروز شورا، گفت: امروز ۲ سوال توسط سوده نجفی عضو کمیسیون خدمات شهری و سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا مطرح شد.

وی با تأکید بر نقش سیاست گذاری و نظارتی شوراهای شهر و روستا، یادآور شد: به همین واسطه هر عضو می‌تواند تذکر دهد و یا سؤالی مطرح کند که این ۲ سؤال در همین راستا صورت گرفت و شهردار تهران هم از چندی پیش آماده حضور در صحن شورا و پاسخگویی به سؤالات را داشت اما همانطور که رئیس شورا نیز اعلام کرد، به دلیل اینکه مسائل مهمتری در کشور وجود داشت، در حضور شهردار در صحن علنی وقفه‌ای ایجاد شد اما به هرشکل سؤالات مطرح و پاسخ‌ها به صورت مفصل ارائه شد.

نادعلی با بیان اینکه در جلسه امروز شورا فضای گفت‌وگویی شکل گرفت، خاطرنشان کرد: شهردار تهران از ابتدای حضور خود در مدیریت شهری، احساس مسئولیت در مورد مسائل تمام تهران را دنبال کرد. برخی موضوعات بین بخشی بود که در سالیان اخیر دستگاه‌ها به یکدیگر واگذار می‌کردند که می‌توان به جمع‌آوری و ساماندهی معتادان متجاهر اشاره کرد. در این دوره مدیریت شهری برای ساماندهی آسیب‌هایی از این قبیل قرارگاه اجتماعی و برای تسهیل در ساخت و ساز مسکن، قرارگاه جهادی مسکن شکل گرفت.

وی با تأکید بر اینکه ساخت مسکن بر عهده وزارت راه و شهرسازی است، تصریح کرد: صدور پروانه ساخت و فراهم کردن شرایطی برای تسریع این موضوع که شاید در شرایط عادی روند طولانی‌تری در شهرداری داشته باشد، توسط شهرداری صورت گرفت؛ جز ۳۰ هزار واحد که در زمین‌های شهرداری و با مشارکت آن دنبال شد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به موضوع سوال دوم در خصوص تأمین ۶۳۰ دستگاه ون و تعهد تأمین این تعداد دستگاه ون و ۹۰۰ دستگاه اتوبوس از سوی وزارت کشور، خاطرنشان کرد: وزارت کشور به دلایل مختلفی که قابل درک است، نتوانست قدرالسهم خود را بپردازد و این در حالیست که شهرداری سهم ۳۰ درصدی خود را پرداخت کرده بود. همین موضوع باعث شد که مالکیت ون‌ها بین زمین و آسمان باشد.

وی ادامه داد: بالغ بر ۲۵۰ دستگاه ون در اختیار شهرداری قرار گرفته بود که از این تعداد ۵۰ دستگاه شماره‌گذاری شده و در ایام اربعین در مسیر تهران- مهران مورد استفاده قرار گرفت. مابقی نیز با توجه به اینکه مالکیت مشخصی نداشتند و تکلیف آنها تا ۲ روز پیش معلوم نبود، معطل باقی مانده بودند.

نادعلی با اشاره به استفاده از ون‌های شماره‌گذاری شده در طرح شاتل تاکسی، خاطرنشان کرد: در این طرح شهروندان با رزرو صندلی در یک برنامه هوشمند در تلفن‌های همراه خود، می‌توانستند در مسیرهای مشخصی با ون‌ها جابجا شوند که این اقدامی هوشمندانه در فضایی جدید بود.

عضو شورای شهر تهران اعلام کرد: وزارت کشور در نامه‌نگاری ۲ روز پیش این مجوز را داد که مالکیت ۲۵۰ دستگاه ون که شهرداری قدرالسهم آن را پرداخت کرده، به آن واگذار شود و قرار بر این شد در ماه پیش رو خدمت شاتل سرویس مجدداً برقرار شود.

وی با تأکید بر اینکه خوشبختانه جلسه امروز شورا با اخوت و برادری به پایان رسید، یادآور شد: هم سوال‌کنندگان پرسش‌هایی را مطرح کردند که دغدغه شهروندان بود و هم شهردار تهران تمام تلاش خود را انجام داد که پاسخ خوبی به سؤالات بدهد. در مجموع تلاش مدیریت شهری بر این است که در ۶ ماهه باقی مانده از دوره ششم، خدمات را به درستی ارائه دهد.

انتهای پیام/

۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۲
کد خبر: 61834

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 4 =