ضرورت مشارکت پایدار مردم محله فرحزاد در حفظ روددره احیاشده فرحزاد

عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس گفت: اگر مردم قبل و بعد روددره فرحزاد را مشاهده کنند، متوجه می‌شوند که بازسازی روددره فرحزاد چه آثار اقصادی، اجتماعی و فرهنگی و به ویژه زیست‌محیطی داشته است.

عباسی، عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرنگار شهر با اشاره به اینکه روددره‌ها ستون فقرات یا شریان‌های شهر تهران هستند، اظهار کرد: ۶ الی ۷ روددره در شهر تهران داریم که به مقدار کافی برای مردم تهران شناخته شده نیستند. به همین علت شاید روددره‌ها مورد غفلت مسئولین قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به اینکه اگر امروز روددره فرحزاد را با آنچه که بود مقایسه کنیم؛ موارد بسیاری مشخص است، گفت: اگر مردم قبل و بعد روددره فرحزاد را مشاهده کنند، خود می‌توانند متوجه شوند که بازسازی روددره فرحزاد چه آثار اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و به ویژه زیست‌محیطی داشته است.

عباسی با تاکید بر اینکه از هریک از آثار اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و... بحث احیای اکوسیستم فرحزاد قابل بررسی است، بیان کرد: بازسازی روددره فرحزاد به ویژه در بعد اجتماعی، فرهنگی و روانی از این جهت که می‌تواند باعث شادابی و نشاط در جامعه شود، بسیار تاثیرگذار است. به لحاظ زیست‌محیطی نیز طبیعت به آنچه که باید باشد بازگشته و احیا نشان داد که این روددره چه استفاده‌هایی می‌تواند داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه خود طبیعت و روددره‌ها می‌توانند به ذخیره آبی که در تهران وجود دارد؛ کمک کنند، اظهار داشت: روددره‌ها می‌توانند به حفظ اکوسیستم، شادابی محیط و زیباسازی منظری که وجود دارد و به ویژه در کاهش آلودگی هوا کمک کنند.

عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه باید مشارکت پایدار از طرف شهروندان وجود داشته باشد،  گفت:برای حفظ اتفاق خوبی که رخ داده، مردم محله‌ فرحزاد که ذی نفعان اصلی هستند، باید حتما مشارکت کنند تا بتوانند منجر به پایداری این پروژه عظیم شوند.

انتهای پیام/

۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
کد خبر: 62089

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 11 =