به گزارش شهر، در این نشست صمیمانه که با محوریت کمیته عمران و زیر ساخت شورای اسلامی شهر تهران و با حضور آقامیری عضو شورای شهر تهران و مجمع مشورتی و تخصصی محلات و شهروندان ساکن در منطقه شش پایتخت در ساختمان ستاد بحران این شهرداری برگزار گردید، شهردار منطقه۶ و سایر میهمانان پای صحبت شهروندان نشستند و رو در رو و به صورت مستقیم مسائل و مشکلات خود را در حوزههای مختلف مطرح نمودند.
سیدمرتضی روحانی، در این جلسه ابتدا از استقبال بینظیر شهروندان از رویدادهای فرهنگی از جمله جشنواره " دختر و بابا " که به تازگی در بوستان لاله تهران برگزار شده صحبت کرد و گفت: باید برپایی اینگونه رویدادها به خود مردم واگذار شود، بنابراینامیدواریم که در شش ناحیه و ۱۴ محله از منطقه ۶ تهران شاهد نمونههایی از این برنامههای مردم محور باشیم.
وی در بخش دیگری از صحبتهایش به موضوع تأمین بودجه و فصل بودجهریزی اشاره کرد و گفت: برخی از شهروندان خواستههایی در حوزه آموزش و پرورش داشتند که شهرداری این منطقه درخواستهای اولویتدار شهروندان را طبق برنامه و بودجهای که در اختیار داشته انجام داده و پیشنهادهای تازهای که امروز مطرح شده نیز در دست پیگیری و اجرا قرار خواهند گرفت.
این مقام آگاه در شهرداری منطقه۶ تهران تصریح کرد: بحث ایجاد دیوار صوتی نیز از جمله مواردی است که ساکنان مطرح نمودند و تلاش میکنیم در بودجه سال ۱۴۰۴ لحاظ و اجرا گردد.
روحانی، خاطرنشان کرد: با توجه به نیاز سنجی و مطالعات انجام شده به ویژه در محلهامیرآباد، تلاش کردیم مردم بیشتر از مجموعه انقلاب استفاده کنند. همچنین در دانشگاه یک سوله ورزشی با مشارکت شهرداری منطقه در حال ساخت است که تا کنون ۴۰ در صد پیشرفت فیزیکی داشته و با مدیریت دانشگاه در حال امضای تفاهمنامهای هستیم که شهروندان به مدت ۵۰ سال بتوانند از این مجموعه ورزشی استفاده نمایند.
سید مرتضی روحانی در ادامه از مراحل ساخت ۲ پارکینگ خودروی طبقاتی در بیمارستانهای امام خمینی(ره) و شریعتی صحبت کرد و گفت: این پارکینگهای خودرو علاوه بر جلوگیری از ازدحام خودروها در اطراف بیمارستانها و جلوگیری از راهبندان و شلوغی برای شهروندان اطراف نیز مزیت خواهد داشت، چراکه برآن هستیم تا شهروندان منطقه نیز بتوانند از این ظرفیت برای پارک خودروهایشان بهره ببرند؛ یعنی قصد داریم مانند همان تفاهمنامهای که در دانشگاه پیگیری میکنیم، دراین جاها نیز اتفاق بیفتد.
وی در پاسخ به این سؤال که تکلیف درختان خشکیده و درحال سقوط معابر و خیابانها دیده میشود چیست، توضیح داد: اگر برای رفع درختان خشکیده در جایی اقدامی انجام میشود حتماً در سامانه مخصوص ثبت، مستندات آن ارائه و رای کمیسیون ماده ۷ را نیز از مراجع مربوطه اخذ میگردد؛ بنابراین باید در این سامانه مشخص شود که علت خشکیدگی درخت چه مسألهای بوده، آفت زدگی و بیماری خاص بنابراین اگر موردی در خیابانها وجود دارد آن را حتماً اعلام کنید تا کارشناسان شهرداری رسیدگی نمایند.
انتهای پیام/
نظر شما