به گزارش خبرنگار شهر، عبدالمطهر محمدخانی رئیس مرکز ارتباطات و امور بینالملل شهرداری تهران در نشست خبری خود که امروز -۱۲ آذرماه ۱۴۰۳- در پاسخ به پرسش خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی درخصوص زمان ورود وسایل حمل و نقل عمومی به ناوگان، اعلام کرد: در یک یا دو ماه آینده شاهد ورود اتوبوس ها و تاکسی های جدید به پایتخت هستیم. ما مسیر جدیدی را برای واردات در نظر گرفتیم که از مسیر مورد علاقه مافیای خودرو عبور نمی کند و به نفع شهروندان است و با قیمت پایین خریداری شده است.
وی با بیان اینکه شهرداری با حمایت بانک شهر این اقدام را به صورت مستقیم انجام می دهد، خاطرنشان کرد: به همین دلیل سرعت واردات شاید کندتر باشد اما به صرفه تر است و هزینه ای که از جیب مردم برای خرید تاکسی ها و اتوبوس ها صرف می شود، کمتر است و تعداد بیشتری وسایل نقلیه با این رقم وارد می شود.
محمدخانی با اعلام اینکه مسیرهای اتوبوس های برقی نیز مشخص شده است، تصریح کرد: مشخص شده که بسته اول اتوبوس ها در کدام مسیرها تردد خواهند کرد.
محمدخانی تأکید کرد: یکی از خطوط سه گانه برای ورود اتوبوس های برقی همین خط به عنوان خط سبز خواهد بود. تلاش می کنیم تعدادی از اتوبوس های نو داخلی را نیز وارد این خط کنیم تا عملکرد اعتراض آمیز بخش خصوصی نیز برطرف شود.
وی ادامه داد: برای بحث تسهیلات نیز تا پایان سال و سال آینده مواردی برای موتورسیکلت های کار در نظر خواهیم گرفت. همچنین بخش قابل توجهی از اقدام در این حوزه در سال گذشته با تفاهم با شرکت پست، انجام شده است.
وی افزود: استان گلستان، شهر دماوند، دو شهر استان مازندران و شهر تهران بنابر وظیفه انسانی خود کمک کردند که شهر ساری دچار بحران زیست محیطی نشود؛ به طوری که زیرساخت های پسماند و محیط زیستی تهران نیز دچار مشکل نشود اما اینکه در دستگاه قضایی مطرح شده، اتفاق تلخی است. از تمام شهرهایی که به ساری کمک کردند، باید تقدیر کرد نه اینکه متهم شوند و یا حتی علیه آنها اعلام جرم شود.
محمدخانی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد اجرای طرح من شهردارم نیز خاطرنشان کرد: این طرح راهبرد مدیریت شهری است و شهرداری خود را ملزم به اجرای آن می داند. ما هر سه سال شاهد این هستیم که رأی و نظرات مردم در نواحی و مناطق پایتخت در قانون بودجه لحاظ می شود. فاز اصلی طرح من شهردارم ۳ از ۱۰ آذرماه آغاز شده و مردم در محلات خود در مورد پروژه ها تصمیم می گیرند.
سخنگوی شهرداری تهران تأکید کرد: همین آراء در غالب بودجه سال ۱۴۰۴ به شورا ارائه خواهد شد. اعضای شورا با توجه به نگاه بلندی که به این مسئله دارند، همراهی حداکثری دارند و بر اساس قانون بودجه، شهرداری مکلف به اجرای پروژه های این طرح می شود. امسال بخش قابل توجهی از پروژه ها اجرایی شده و در برخی مناطق طرح ها به طور کامل به بهره برداری رسیده و پروژه های برخی مناطق نیز تا پایان بهمن ماه تکمیل خواهد شد.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران ادامه داد: قانون و تکالیف به تازگی تصویب شده که باید بررسی و براساس آن اقدام کرد.
محمدخانی افزود: اگر یک زباله سوز متناسب با شهر تهران داشتیم شاید کمک به شهر ساری بدون مشکل و اعتراض حل می شد. قبلا نیز در شهر تهران در یک ظرفیت کوچک اتفاق افتاده است. باید در این زمینه هم افزایی کنیم و راه حل های فانتزی و بلندمدت را کنار بگذاریم و به سراغ راه حال های واقعی برویم تا به شهر کمک کنیم.
احداث ۱۱ دارالقران ر مناطق مختلف تهران
رئیس مرکز ارتباطات و امور بینالملل شهرداری تهران عنوان کرد: درباره محوریت مساجد برای آموزش و توسعه مفاهیم قرآنی نیز یک مسجد تراز و محوری در همه مناطق مشخص شده و آموزش قرآن به جوانان و نوجوانان انجام می شود. این موضوع می تواند در جغرافیای بزرگتری در نظر گرفته شود و آموزش و رواج مفاهیم قرآنی را داشته باشیم. فراتر از خانه قرآن ما دارالقرآن ها و مساجد آرمان را برای توسعه مفاهیم قرآنی را در مناطق مختلف داریم.
سخنگوی شهرداری تهران در پاسخ به پرسشی درباره قطع درختان خیابان ولیعصر(عج) نیز گفت: در سالهای اخیر خبرها و شایعات متعددی در این موضوع داشتیم و عمده آنها منشا حقیقی نداشته است. مثلا یکی از رسانه ها عکسی برای قطع درختان استفاده کرد که خود همان رسانه در سال ۹۷ نیز استفاده کرده بود. هفته گذشته نیز عکس هایی منتشر شد برای خیابان ولیعصر(عج) که این عکس ها برای سال ۹۹ بود و تصاویر خشک شدن نیز برای سال های گذشته بود. حتی سازمان زیباسازی تصمیم گرفته بود که برای درختان خشک شده کار هنری و بازطراحی محیطی انجام دهد و از همان عکس ها نیز برای القای خشک کردن درختان استفاده شد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره میزان تحقق بودجه بیان کرد: بودجه شهرداری تهران از سال ۱۴۰۰ افزایش و از ۳۷ همت به بودجه ۱۵۰ همتی در سال ۱۴۰۳ رسیده است. شهرداری در زمینه تحقق بودجه نه تنها مشکلی نداشته بلکه بیش از ۱۰۰ درصد آن را محقق کرده است. روال دهه های گذشته این است که میزان تحقق بودجه در ۶ ماه اول نسبت به ۶ ماهه دوم عدد کمتری است اما یکی از ویژگی ها در دوره اخیر که در گزارش ۶ماهه طبق تایید خزانه دار شورا وجود دارد این است که تحقق بودجه در ۶ ماه اول سال صددرصدی بود. بررسی سال های قبل در ۶ ماه اول سال بعضا عدد تحقق حدود ۶۰ درصد بود و تحقق این بودجه کمک می کند که کا عمرانی سریعتر و پروژه ها بهتر پیگیری شود.
به گزارش شهر در این نشست از محمد شیخزاده عکاس روزنامه کیهان، پیشکسوت عرصه خبر و رسانه تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/
نظر شما