مصطفی موسوی، شهردار منطقه ۹ درباره طرح محله رنگی به خبرنگار شهر گفت: در نوروز ۱۳۹۹ طرح پیمایش محلات و نقاط مختلف منطقه را آغاز کردیم و موقع انجام این پیمایش ها چند کوچه برای اجرای طرح رنگی انتخاب و مشاوری برای این طرح در نظر گرفته شد. کوچه قدیانی اولین نقطه در منطقه بود که این طرح در آن انجام شد .کوچه وحدت در کنار کوچه قدیانی نیز در این طرح قرار دارد که در مرحله بعدی رنگی می شود.
او درباره معیار انتخاب این کوچه ها گفت: مهمترین نکته این است که مثلا یک ساختمان نوساز که نمای سنگی دارد را نمی توانیم رنگ بزنیم و در همه جای دنیا این کار عمدتا روی ساختمانهای قدیمی انجام می شود. ساختمانهایی که نماهای ساده سیمانی داشته باشند و نمای آنها کار نشده باشد. بنابراین وقتی در کوچه ای اکثریت ساختمانها به این شکل باشند پتانسیل این کار را دارد.
موسوی ادامه داد: مشاور و کارشناسان این طرح، نخست روی مبحث رنگ کار کردند و پالت های رنگی سازمان زیباسازی را بررسی کردند. بعد از آن به یک سری ترکیب رنگی رسیدند و درباره آنها از اساتید، شهرداری منطقه و ساکنین کوچه ها نظرسنجی انجام شد.
شهردار منطقه ۹ با بیان اینکه ترکیب رنگی که در کوچه قدیانی استفاده شده با دیگر کوچه ها متفاوت است. به طور مثال کوچه دادخواه و صاحب الزمان( عج) که در کنار هم قرار دارند و محله رنگی ما را تشکیل می دهند، عنوان کرد: ممکن است رنگی که یکی از اهالی درخواست داشته اجرا نشده باشد چرا که این کار بر اساس ترکیب رنگی که اکثریت اهالی کوچه نظر دادند انجام شده است.
او دلیل قدیمی بودن ساختمانهای کوچه قدیانی را دیده نشدن آنها در بافت فرسوده دانست و گفت: پیگیر هستیم که این مشکل را حل کنیم تا ساکنان و مالکان این کوچه نیز بتوانند نسبت به نوسازی ساختمانهای خود اقدام کنند و خطر بافت های فرسوده را از بین ببریم. سرمایه گذاران اقدام به سرمایه گذاری و ساخت و ساز در نقاطی که در بافت فرسوده دیده نشدند نمی کنند، بنابراین باید هر چه سریعتر این مشکل حل شود.
مصطفی موسوی با بیان اینکه این کارها در یک مقطع کوتاه برای شاد کردن و روحیه دادن به مردم با هزینه کم انجام می شود، یادآور شد: شهرداری می تواند شهروندان و مالکان را تشویق کند که به جای بسیاری از نماهایی که با سیمان سفید در تهران انجام می شود از رنگهای شادتر و جذاب تری استفاده کنند.
برای دیدن گزارش تصویری اینجا را کلیک کنید.
نظر شما