اجلاسیه مدیران سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با شعار «آینده سازمان-سازمان آینده» برگزار شد

رئیس سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران با اشاره به روزآمد بودن این سازمان بر ایجاد نسبت مناسب بین این مجموعه با هیئت امنا و نهاد شهرداری برای رفع موانع و پیشبرد امور تاکید کرد.

به گزارش شهر، مهرداد باقری پبدنی در اجلاسیه مدیران سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: امروز می‌خواهیم هم درباره آینده سازمان و هم در مورد سازمان آینده گفتگو کنیم. سازمانی که با تلاش همکاران در قریب ۳۰ سال گذشته تجمیع شد و قدرت، افتخار، منزلت و جایگاهی را برای خانواده بزرگ سازمان فرهنگی هنری فراهم کرد.

وی افزود: اگر در فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و حوزه ترویج کتابخوانی، فعالیت‌های متنوع و گسترده هنر در همه عرصه‌ها و فعالیت‌های تربیتی دستاوردها و کارنامه‌ای در این شهر حاصل شد، نتیجه تلاش فعالیت‌های تک تک اعضای خانواده سازمان فرهنگی هنری است.

باقری پبدنی بیان کرد: تعداد زیادی از مدیران سازمان در ادوار گذشته و در بخش‌های مختلف سازمان مانند فرهنگسراها، نگارخانه‌ها، موزه‌ها و کتابخانه‌ها برای اعتلا و قوت گرفتن این مجموعه تلاش کرده‌اند و این روند منجر به این شده که پرچم این سازمان در بین مجموعه‌های فرهنگی هنری کشور همانند دهه اول تاسیس خود که یک پرچم افتخار آمیز بود، همچنان برافراشته است و روز به روز بر افتخار آن افزوده شده است.

رییس سازمان فرهنگی هنری ادامه داد: در شرایطی که به صورت طبیعی انجام هر کار اجرایی سخت و دشوار است، فعالیت‌های فرهنگی و هنری سخت‌تر و دشوارتر هستند. در شهری که فعالیت کردن در آن از همه شهرهای دیگر سخت‌تر است، فعالیت فرهنگی و هنری اعضای این سازمان سخت‌تر و دشوارتر است و در تلاطم و نابسامانی‌های اقتصادی که در ادوار مختلف برای جامعه پیش می‌آید، عرصه‌ای که بیشترین که فشار را متحمل می‌شود، حوزه‌ فرهنگی و هنری است اما یک خصلت جوانمردی، فتوت و پایمردی و یک عشق به کار فرهنگی و یک علاقه به تربیت نیروی انسانی و یک تمنا و آرزوی آینده طلایی برای جامعه ایران در میان نیروی انسانی سازمان وجود دارد که با این قوت، مسیر را پشت سر گذاشتیم و امروز در این نقطه گردهم آمدیم تا امروز هم درباره آینده این سازمان صحبت کنیم و هم درباره سازمان آینده بحث کنیم.

باقری گفت: روزی که سازمان فرهنگی هنری تاسیس شد، یک سازمان پیشرو و ناظر به چشم‌انداز و آینده‌ی فرهنگی درخشان برای مردمان این شهر و کشور ایران بود. سازمان دوره‌های مختلفی را پشت سر گذاشت و مشخص است هرکدام از الگوها، روش‌ها، مدل‌ها و برنامه‌ها در دوره‌های مختلف سازمان چه تاثیراتی را بر روی مخاطبین شما گذاشته است. اصلی‌ترین موضوعی که همکاران ما در حافظه سازمانی‌ خود به یاد دارند این است که چگونه با وجود کمبود امکانات و موانع جدی که بر سر راه وجود داشت، به دانش گذر از موانع و چالش‌ها مجهز شدند. سازمانی که امروز این ویژگی را داشته باشد حتما می‌تواند ادعا کند که من در آینده این شهر و آینده ایران چه جایگاهی دارم و برای موثر بودن در آینده ادعا می‌کنم.

وی افزود: من در حدود سه سالی که در این سازمان هستم به ۳ خصلت و ویژگی درباره کارکنان سازمان شهادت می‌دهم که علی‌رغم همه سختی‌ها و مشکلاتی که وجود داشت و همچنان بخش‌هایی از آن باقی است، وضعیت سازمان به این سه دلیل خوب است؛ اول اینکه نیروهای سازمان جوانمرد هستند، مردانگی و فتوت دارند، دوم اینکه این بچه‌ها عشقشان کار فرهنگی است به طوریکه فضای کارمندی معنایی ندارد و نداریم و نمی‌شناسم فردی را که وقتی یک کار فرهنگی یا هنری انجام می‌دهد، حال روحی‌اش خوب نباشد و سوم اینکه صبر و صبوری نیروهای سازمان قابل تامل است. هیچ‌وقت نمی‌توان مسیر بلند مدتی را طی کرد و به موفقیت رسید اگر جمع ما به صورت دسته جمعی صبور نباشد و طاقت مواجهه با مشکلات و موانع را نداشته باشد. 

باقری ادامه داد: این سه ویژگی، ویژگی‌هایی است که می‌شود بر مبنای آنها ادعا کرد حتما سازمان فرهنگی هنری توان تغییر را دارد اما این عوامل درونی است. با این وجود برای هر تغییر بزرگی تنها عوامل درونی مهم نیست بلکه عوامل بیرونی هم اهمیت دارد. 

وی بیان کرد: امروز در نتیجه تلاش همکاران سازمان فرهنگی هنری یک استقبال متفاوت در مجموعه شهرداری تهران از این سازمان وجود دارد. به تعبیری روی مواجهه و پذیرش شهرداری تهران نسبت به سازمان فرهنگی هنری متفاوت است. در کنار آن امروز با یک مجموعه منظم به‌نام هیئت امنای سازمان مواجه هستیم که امروز عزم ایجاد تحول در وضعیت سازمان را دارد. 

رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، تامین منابع و نیروی انسانی را در فرایند کار فرهنگی مهم ارزیابی کرد و افزود: مسئله نگهداشت مراکز فرهنگی، برگزاری برنامه‌های مناسب و جذب نیروی متخصص برای فعالیت‌های فرهنگی مهم است.

وی همچنین به موضوع روزآمد بودن سازمان اشاره کرد و ادامه داد: مسئله بعدی این است که سازمان در بدو تاسیس برای آن روزگار، متناسب و به روز بود اما امروز باید متناظر به شرایط روز و مسائل فرهنگی جامعه باشیم. دنیای امروز دنیای رسانه و فضای مجازی است. در غیر اینصورت بخش جدی از مخاطبان خود و اثرگذاری بر مخاطبان از دست خواهد رفت. مسائل و عقب افتادگی‌هایی که در این حوزه داریم باید اصولی و اساسی حل شود. برای این موضوع هم نیاز است نسبت ما با نهاد شهرداری و نسبت ما با نهاد هیئت امنا نسبت احیا شده‌ای باشد. نباید نسبت ما با شهرداری همانند سابق و نسبت با هیئت امنا نسبتی تشریفاتی باشد و این موضوع نیز خوشبختانه در حال انجام است.

منبع: پایگاه خبری فرهنگ و هنر

انتهای پیام/

۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۴
کد خبر: 63960

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 8 =