برقراری ارتباط بین سالن‌های تقسیم مسافر خطوط ۲ و ۴ مترو در ایستگاه شادمان

ارتباط بین سالن‌های تقسیم مسافر خطوط ۲ و ۴ مترو تهران در ایستگاه شادمان، بزودی برقرار شده و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) ایستگاه مترو شادمان یکی از ایستگاههای پرمسافر شبکه راه آهن ریلی پایتخت محسوب می‌شود که در تقاطع خطوط ۲ و ۴ (بین ایستگاهای توحید و دکتر حبیب ا...) قرار داشته و یک ایستگاه تبادلی به شمار می‌آید. این ایستگاه به دلیل واقع شدن در یکی از خیابانهای اصلی شهر (خیابان آزادی) همه روزه محل رفت و آمد شمار زیادی از مسافران بوده و از جمله ایستگاههای شلوغ شبکه مترو محسوب می‌شود.

آن قسمت از ایستگاه شادمان که مربوط به خط ۲ است، در دهه ۷۰ خورشیدی به بهره‌برداری رسید و بخش مربوط به خط ۴ این ایستگاه، در سال ۱۳۹۲ افتتاح شد.

اما یکی از درخواست‌های مکرر و پرشمار استفاده کنندگان از ایستگاه تبادلی شادمان، طرح بهینه‌سازی دسترسی‌های جدید و تجهیز دسترسی‌های قبلی به پله برقی‌های بیشتر بود که پس از بررسی های کارشناسی، مقرر شد در ۲ مرحله اجرا شود.

فاز نخست طرح مذکور که ارتباط بین سالن‌های تقسیم مسافر خطوط ۲ و ۴ است، بزودی مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت تا دسترسی مراجعان از شمال و جنوب خیابان آزادی از طریق ورودی‌های این ایستگاه فراهم شده و ازدحام مسافران در تغییر مسیر بین خطوط کاهش یابد؛ ضمن اینکه برقراری ارتباط بین سالن‌های تقسیم مسافر خطوط ۲ و ۴، عملکرد زیرگذر عابر پیاده را نیز در بر خواهد داشت که همین مساله از تردد عابران پیاده در سطح معابر روزمینی پیرامون ایستگاه شادمان خواهد کاست.

انتهای پیام/

۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۳
کد مطلب: 64815

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =