تشکیل بانک اطلاعاتی رودخانه‌ها و مسیل‌های منطقه ۲ پایتخت/ آغاز طرح کدگذاری مسیل‌ها و رودخانه‌های منطقه ۲ تهران

معاون خدمات شهری و محیط‌زیست منطقه ۲ گفت: در راستای مدیریت بهینه آب‌های سطحی و پیشگیری از آب‌گرفتگی، طرح کدگذاری مسیل‌ها و رودخانه‌های منطقه ۲ تهران آغاز شد.

 به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۲، علی‌اصغر طاهری گفت: تهیه بانک اطلاعاتی رودخانه‌ها و مسیل‌های منطقه ۲ تهران با هدف ساماندهی و مدیریت بهتر آب‌های سطحی در دستور کار شهرداری این منطقه قرار گرفت.
وی افزود: در گام نخست این طرح، کدگذاری مسیل‌ها آغاز شده و تاکنون ۲۰۰۰ متر از این مسیرها کدگذاری شده است.
به گفته معاون شهردار منطقه ۲، این طرح شامل جمع‌آوری اطلاعات دقیق مربوط به موقعیت مکانی، طول مسیر و ابعاد مسیل‌ها است. این اطلاعات در یک بانک اطلاعاتی جامع ثبت شده و به‌عنوان ابزاری کارآمد در برنامه‌ریزی‌های مربوط به مدیریت آب‌های سطحی، پیشگیری از آب‌گرفتگی و مسیل‌روبی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وی افزود: این طرح باهدف افزایش ایمنی و کاهش خسارات ناشی از سیلاب و آب‌گرفتگی در منطقه ۲ اجرا می‌شود که با کدگذاری و ثبت اطلاعات دقیق مسیل‌ها، امکان شناسایی سریع‌تر نقاط آسیب‌پذیر و انجام اقدامات پیشگیرانه فراهم خواهد شد.

انتهای پیام/

۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۵
کد مطلب: 65555

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =