۱۷ هزار درخت درکمتر از ۵ ماه در بوستان جنگلی سرخه‌حصار کاشته شد

در راستای توسعه فضای سبز و احیای بوستان جنگلی سرخه‌حصار، هم‌زمان با ۱۵ اسفند ماه روز درختکاری، بیش از ۲۰۰۰ اصله درخت با بن بالا توسط دانش آموزان و شهرداران مدارس در این منطقه کاشته شد که با کاشت این دو هزار درخت، تعداد نهال های کاشته شده در پنج ماه اخیر به ۱۷ هزار درخت رسید.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۱۳، رویداد  درختکاری که در قالب ویژه‌برنامه "جان زمین" برگزار شد، با حضور مسئولان شهری و کشوری و مشارکت دانش‌آموزان و شهرداران مدارس شهر تهران همراه بود.
مراسم ۱۵ اسفند ماه، روز درختکاری با حضور علی تیموری، معاون وزیر و رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، علوی عضو شورای اسلامی شهر تهران، امیر محمد نوری شهردار منطقه۱۳، امیری مدیرکل آموزش‌های شهروندی شهر تهران، و دیگر مدیران و جمع کثیری از دانس آموزان  از ساعت ۹ تا ۱۲ در بوستان جنگلی سرخه‌حصار برگزار شد.

۱۷ هزار درخت درکمتر از ۵ ماه در بوستان جنگلی سرخه‌حصار کاشته شد


امیر محمد نوری، شهردار منطقه ۱۳ در ابتدای مراسم، ضمن تأکید بر اهمیت توسعه فضای سبز، اظهار داشت: هدف ما از این اقدامات، افزایش احساس تعلق شهروندان به محیط زیست و دارایی‌های طبیعی شهرشان است. وقتی مردم با هماهنگی و شور و شوق در این گونه برنامه‌ها شرکت می‌کنند، مراتع و جنگل‌های ما حال بهتری پیدا می‌کنند و محیط زیست شهری نیز ارتقا می‌یابد.

۱۷ هزار درخت درکمتر از ۵ ماه در بوستان جنگلی سرخه‌حصار کاشته شد


علی تیموری، معاون وزیر و رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور نیز در این مراسم گفت: نگاه ما در حفظ و نگهداری از درختان اهمیت بالایی دارد. در همین راستا، ۱۰ میلیون اصله نهال آماده کاشت در سطح کشور فراهم شده است.

۱۷ هزار درخت درکمتر از ۵ ماه در بوستان جنگلی سرخه‌حصار کاشته شد


علوی، عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اقدامات انجام‌شده در بوستان جنگلی سرخه‌حصار تصریح کرد: با تلاش مدیریت شهری منطقه ۱۳، کاشت درختان جدید در این بوستان سه برابر درختان آلوده و حذف‌شده انجام شده است.


گفتنی است که طی چهار ماه گذشته، ۶۰۰۰ اصله درخت در نقاط مختلف محدوده جنگلی سرخه‌حصار کاشته شده است و امروز دو هزار اصله نهال با مشارکت مسئولان و دانش آموزان کاشته شد و دو هزار درخت دیگر نیز به طور آماده به کاشت وجود داشت که با تلاش کارگران فضای سبز کاشته می شود.
 شهرداری منطقه ۱۳ همچنین در مناسبت‌های مختلف از جمله شب یلدا، گرامیداشت خبرنگاران، تکریم مادران و پدران شهدا و میلاد حضرت علی (ع)، برنامه‌های مشابهی را برای افزایش سرانه فضای سبز این منطقه برگزار کرده است.

۱۷ هزار درخت درکمتر از ۵ ماه در بوستان جنگلی سرخه‌حصار کاشته شد


۲۰٠٠ کد QR برای ۲۰٠٠ نهال: رویداد متفاوت درختکاری در سرخه‌حصار
یکی از ویژگی‌های شاخص این برنامه، ثبت درختان به نام دانش‌آموزان است. به هر شرکت‌کننده دو کد QR اختصاص داده شد که یکی از آن‌ها به درخت متصل شده و با اسکن آن، دانش‌آموز می‌توانند مشخصات خود را ثبت کرده و تصویر درخت را دریافت کند. همچنین، پلاکی نیز به آن‌ها داده شد تا در صورت تمایل، روی درخت خود نصب کرده و در آینده وضعیت آن را رصد کنند.

انتهای پیام/

۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۲
کد مطلب: 66043

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =