تهیه پیوست فرهنگی و اجتماعی برای پروژه باغ‌راه حضرت زهرا (س)

رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران گفت: معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در ردیف اعتبارات خود، بودجه‌ای برای اجرای برنامه‌های فرهنگی در محل پروژه‌هایی همچون باغ‌راه حضرت زهرا(س) در نظر گرفت و ما نیز در شورا تأکید کردیم که چنین طرح‌هایی باید از پیوست فرهنگی و اجتماعی برخوردار باشند.

سید احمد علوی در گفت‌وگو با خبرنگار شهر، با بیان اینکه اجرای پروژه باغ‌راه حضرت زهرا (س) بر اساس بررسی آسیب‌هایی بود که به واسطه تراکم جمعیت و کمبود فضاهای فراغتی در مناطق جنوبی تهران وجود داشت، اظهار کرد: با توافقی که بین راه‌آهن جمهوری اسلامی و شهرداری تهران صورت گرفت، ریل راه‌آهن به زیر زمین منتقل و مقرر شد فضایی که پس از سالها آزاد شده بود، به عنوان یک تفرجگاه مورد استفاده قرار بگیرد.

وی با اعلام اینکه پروژه باغ‌راه پروژه سنگینی‌ست که باید در فازهای متعددی افتتاح شود، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در این دوره پروژه سرعت گرفت و فاز اول آن که بخش‌های زیرساختی‌ست، تقریباً نهایی شد و به مناسبت عید نوروز و ماه مبارک رمضان فاز اول مورد استفاده شهروندان قرار گرفت.

علوی در خصوص ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در محل پروژه‌های شهری از جمله باغ راه حضرت زهرا (س) و روددره فرحزاد، گفت: این نقاط در گذشته محل آسیب‌هایی همچون تجمع معتادان متجاهر بودند که جمع‌آوری شدند. از این پس نیز اگر برنامه‌ریزی فرهنگی درستی برای این پروژه‌ها صورت نگیرد، مجدداً آسیب‌ها برمی‌گردد؛ چه بسا این بار آسیب‌ها را با وجود زیرساخت‌ها شاهد باشیم.

تهیه پیوست فرهنگی و اجتماعی برای پروژه باغ‌راه حضرت زهرا (س)

وی با بیان اینکه در همین راستا معاونت فرهنگی و اجتماعی در ردیف اعتبارات خود، بودجه‌ای برای این موضوع در نظر گرفت، یادآور شد: ما نیز با همین استدلال بودجه‌ این بخش را پذیرفتیم که باید حتماً برای نقاطی مثل روددره فرحزاد، مسیر سرزندگی و باغ‌راه حضرت زهرا (س) برنامه داشته باشند و در واقع این پروژه‌ها باید از پیوست فرهنگی و اجتماعی برخوردار باشند.

رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران همچنین خاطرنشان کرد: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و در آستانه نوروز، اجرای برنامه‌ها در این محل آغاز شده و خوشبختانه استقبال خوبی را نیز از سوی مردم شاهد هستیم اما تمام دغدغه ما این است که این برنامه‌ها باید استمرار داشته باشد.

وی با بیان اینکه اگر برنامه‌ها مستمر نباشد، ممکن است بعد از مدتی آسیب‌ها برگردد، یادآور شد: اگر برنامه‌های فرهنگی استمرار داشته باشد، پروژه باغ‌راه حتماً خدمت بزرگی به مردم آن مناطق خواهد بود؛ هم به لحاظ افزایش سرانه‌های فرهنگی، فراغتی و تفریحی و هم به لحاظ کاهش آسیب‌های اجتماعی.

انتهای پیام/

۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
کد خبر: 66442

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 13 =