به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰، روز شنبه، ۲۵ اسفندماه و در آستانه میلاد باسعادت حضرت امام حسن مجتبی (ع)، مراسم کمک به توسعه و تجهیز مدارس منطقه در ساختمان آموزش و پرورش منطقه برگزار شد. در این مراسم، سیداحمد علوی، رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران، مهدی امیری، مدیرکل آموزشهای شهروندی شهرداری تهران، مهدی اخالصنایع، شهردار منطقه ۱۰، فاطمه طوسی، مدیر آموزش و پرورش منطقه و برخی از مدیران مدارس حضور داشتند.
تقویت اعتبار و تسهیل دستورالعملها برای تجهیز مدارس در سال ۱۴۰۴
علوی، عضو شورای اسلامی شهر طی سخنانی، ضمن یادآوری شعار قدیمی و معروف شهرداری (شهر ما، خانه ما) بر اهمیت احساس تعلق شهروندان به شهر تأکید کرد و گفت: برآوردها بر آن است که منابع درآمدی شهرداری تا چند سال آینده، کفاف هزینههای شهر را نمیدهد و تنها راهکار جلب مشارکت مردم در اداره شهر خودشان است که این مستلزم رشد و ارتقای فرهنگی است.
وی با اشاره به نبود تناسب بین رشد فیزیکی و فرهنگی شهر افزود: با توسعه روزافزون تراکم شهری، هرچه پیش رفتیم، مشارکت مردم کمتر شد و راه اصلاح این وضعیت، کارورزی است؛ یعنی از همین مدارس، دانشآموزان برای پذیرش مسؤولیت در قبال شهرشان آماده شوند.
عضو دوره ششم شورای اسلامی شهر ضمن بیان اینکه در دوره قبلی مدیریت شهری، کمتر از ۲۰ میلیارد تومان برای تجهیز مدارس، بودجه مصوب شده بود، ادامه داد: امروز آن رقم، ۱۰ برابر افزایش پیدا کرده و بالای ۲۲۰ میلیارد تومان برای این امر در سال ۱۴۰۴ در نظر گرفتهایم تا از این طریق ارتباط مدیریت شهری و مدارس تقویت شود و تأثیر آن را در آینده خواهیم دید.
آینده شهر در گرو سرمایهگذاری در مدارس است
در ادامه اخالصنایع با اشاره به تقدیم لایحه بودجه منطقه ۱۰ به شورای اسلامی شهر تهران در سال گذشته گفت: در آن لایحه، ما ۷ میلیارد تومان، بودجه پیشنهاد داده بودیم و به لطف نگاه ویژه اعضای محترم شورا، این مقدار با ۵ میلیارد افزایش، به ۱۱ میلیارد تومان رسید؛ به همین ترتیب، شکر خدا توانستیم پیرو جلسات با آموزش و پرورش، تصمیمات خوبی در حوزه تجهیز مدارس منطقه بگیریم.
وی افزود: رویکرد ویژه مدیریت شهری به حوزه تعلیم و تربیت در سطح شهر به طور ملموس، حس میشود؛ طرح فرهنگی آرمان در مساجد، طرح شهید همدانی در بسیج شهرداری، مجموعههای کوثر، شهربانو و شهردخت در حوزه بانوان و... نمونههایی از طرحهای کلان شهرداری در این زمینهاند.
شهردار منطقه ۱۰ با تأکید بر اینکه کاری که برای دانشآموزان مدارس انجام شود، نمود ماندگار و پایداری برای آینده شهر خواهد داشت، ادامه داد: منطقه ۱۰ با همین نگاه، سال گذشته، حدود ۱۴ میلیارد تومان در این حوزه هزینه کرده که شامل اقدامات عمرانی، خدمات شهری، ترافیکی (ایمنسازی معابر پیرامون مدارس)، فرهنگی و اجتماعی و کمک به تجهیز مدارس بوده است.
رویکرد آموزشی و فرهنگی مدیریت شهری منطقه ۱۰
سپس رئیس آموزش و پرورش منطقه، ضمن تقدیر و تشکر از شهرداری تهران بهویژه شورای اسلامی شهر که برای این منظور، اعتباری را جدا از اعتباری که به مناطق دیگر داده شد، به صورت ویژه به منطقه ۱۰ اختصاص دادند، گفت: در سند تحول بنیادین در کنار وزارت آموزش و پرورش، بین ۱۷ تا ۲۳ شرکای فرهنگی دیگری تعریف شدهاند که اگر این شرکا در کنار آموزش و پرورش قرار بگیرند، کار فرهنگی و آموزشی برای نسلهای آینده با کیفیت بهتر و سهولت بیشتری انجام میگیرد.
وی همچنین از حمایتها و همراهیهای شهردار منطقه در حوزه آموزش و پرورش یاد کرد و افزود: رویکرد ایشان در کار مدیریت، رویکردی آموزشی و فرهنگی است و امروز شاهد یکی از نتایج این رویکردیم.
تجهیز مدارس منطقه ۱۰ با امکانات جدید
در قالب این برنامه، ۷۰ دستگاه کیس کامپیوتر و ۷۰ مانیتور (۵۰ دستگاه کامپیوتر برای مدارس متوسطه و ۲۰ دستگاه برای مدارس ابتدایی)، ۲۰ دستگاه چرخ خیاطی برای هنرستانهای دارای رشته طراحی دوخت و یک دستگاه جک قیچی سهتن به مدارس منطقه اختصاص یافت.
از دیگر اقدامات منطقه با هدف کمک به مدارس، اهدای ۲۰۰ عدد نیمکت پارکی به مدارس دخترانه، هزار متر فرش سجادهای برای نمازخانههای مجری طرح آرمان و نصب ۲۰ عدد میله پرچم ۶ متری در مدارس است؛ همچنین میز پینگپنگ و فوتبالدستی، ۳۲ مخزن سطل زباله ۲۲۰ لیتری، ۲ دستگاه پرینتر و یک ویدئو پروژکتور خریداری و اهدا شد.
در حوزه اقدامات عمرانی، آسفالت ۱۲ مدرسه و تأمین تجهیزات روشنایی برای مدرسه استثنایی عدالت انجام شد. در بخش فرهنگی و اجتماعی نیز طرح استقبال از مهر، جشن فرشتهها، مسابقات قرآنی دانشآموزی، برگزاری ۳ هزار کارگاه آموزشی و توزیع ۳۰۰ عدد نهال در مدارس و مساجد مجری طرح آرمان و اجرای برنامه سینما کودک انجام شد.
انتهای پیام/
نظر شما