گردشگرانی که حماسه را حس می‌کنند

موزه ملی انقلاب اسلامی ودفاع مقدس در ایام نوروز میزبان گردشگران داخلی و خارجی است.

به گزارش شهر و به نقل از  روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، گردشگران داخلی و خارجی با حضور در این مجموعه ملی در قلب پایتخت، ساعاتی را در دل تاریخ پر افتخار ایران اسلامی سپری و با جلوه‌هایی از ایثار و مقاومت آشنا می شوند.


بنابراین گزارش،جاذبه‌های گردشگری تهران در ایام نوروز بیش از همیشه مورد توجه مسافران و مردم این شهر بوده، آب و هوای مناسب و عدم ترافیک خیابان‌های شهر در این روزها هم مزید بر علت شده است تا بازدیدکنندگان زیادی مقاصد گردشگری شهر را برای گذارندن تعطیلات خود انتخاب کنند.


موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس که بازنمایی تاریخ حماسه و جهاد ایرانیان را بر عهده دارد نیز در چند سال اخیر جزء مهمترین مقاصد گردشگری تهران بوده است. علاقه مردم ایران به بخشی از گذشته خود که حس غرور و افتخار به آنان می بخشد و کنجکاوی میهمانان خارجی از ریشه‌ های صلابت و بزرگی ایران اسلامی، از مهمترین دلایلی است که بسیاری از اقشار مختلف مردم را به موزه می کشاند.


این موزه با زیربنای ۲۰۵ هزار متر مربع یکی از بزرگترین باغ موزه‌های کشور است و شامل بخش‌های مختلفی مانند تالارهای هفت گانه، سراسرنما، مسجد، باغ راه، دریاچه مصنوعی، آب‌نمایش، سالن‌های آمفی تئاتر، امکانات تفریحی و … است.


شایان ذکر است؛ بعلت همزمانی ایام ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، علاقمندان می توانند جهت بازدید از سراسرنمای مقاومت سپهبد شهید قاسم سلیمانی از ساعت ۱۰ تا ۱۷( ۱۶آخرین پذیرش) و بازدید از تالارهای هفتگانه از ساعت ۱۰ تا ۱۹(۱۸ آخرین پذیرش) به این مجموعه ملی به نشانی میدان ونک – بزرگراه شهید حقانی – انتهای خیابان سرو – روبروی پارک طالقانی – موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مراجعه نمایند.

انتهای پیام/ 
 

۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۲
کد خبر: 66619

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 3 =