شهرداری منطقه ۱۹ با تدارک ۴۰ هزار بسته پذیرایی، میزبان نمازگزاران عید فطر در مصلی تهران می‌شود

شهردار منطقه ۱۹ از برپایی ۱۸ غرفه و توزیع ۴۰ هزار بسته پذیرایی برای استقبال از نمازگزاران عید سعید فطر در مصلی تهران در ضلع شمالی خیابان خرمشهر خبر داد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، حسین اخگر پور با اشاره به اینکه برنامه‌های ویژه‌ای برای پذیرایی و استقبال از نمازگزاران عید سعید فطر در نظر گرفته شده است، افزود: در روز عید فطر بعد از اقامه نماز جماعت، نمازگزاران در محل مصلی تهران، در ضلع شمالی خیابان خرمشهر، بین شهید عشقیار و شهید عربعلی، درغرفه‌ها پذیرایی خواهند شد.

اخگر پور ادامه داد: علاوه بر پذیرایی، در این روز غرفه‌هایی با خدمات متنوع از جمله سلامت، گریم، ورزش و برنامه‌های فرهنگی برپا می‌شود. غرفه‌های سلامت شامل ویزیت پزشکی، مشاوره، غربالگری قند و فشار خون و مشاوره روانشناسی خواهند بود. همچنین غرفه‌های گریم و ورزش با هدف ایجاد فضایی شاد و نشاط‌آور برای نمازگزاران راه‌اندازی شده است.

وی افزود: شهرداری منطقه ۱۹ اقدام به تهیه ۵۰۰ پلاکارد مردمی با شعارهای «لشکر قدس» و «عید بندگی و همبستگی» به ‌منظور تقویت فرهنگ اسلامی، روحیه همبستگی و حمایت از مردم مظلوم غزه وفلسطین کرده است  که بین نمازگزاران عید فطر توزیع خواهد شد.

علاوه بر این، یک استیج فرهنگی در نظر گرفته شده است که برنامه‌هایی چون اجرای سرود و تواشیح توسط گروه‌های هنری در آن برگزار می‌شود.

به گفته این مسئول برای جابه جایی نمازگزاران به سمت محل برگزاری نماز در مصلی، ۴۵ دستگاه ون خدمت رسانی خواهند کرد.

۱۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۴
کد خبر: 66713

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 14 =