استقبال ۱۰۵ هزار نفر از غرفه‌های نوروزی منطقه ۱۳ تهران

در جریان برگزاری برنامه‌های نوروزی سال ۱۴۰۴، غرفه‌های گردشگری منطقه ۱۳ شهرداری تهران با محوریت معرفی جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی، میزبان بیش از ۱۰۵ هزار نفر از شهروندان و مسافران نوروزی بودند.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، علی اصغر ژولیده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه گفت: در ایام نوروز امسال پنج غرفه گردشگری در نقاط مختلف منطقه برپا شد که در مجموع میزبان بیش از ۱۰۵ هزار بازدیدکننده بودند.

استقبال ۱۰۵ هزار نفر از غرفه‌های نوروزی منطقه ۱۳ تهران


وی افزود: این غرفه‌ها با هدف معرفی جاذبه‌های گردشگری و میراث فرهنگی شهر تهران طراحی و اجرا شدند و فضای تعاملی و آموزشی ویژه‌ای برای خانواده‌ها و کودکان فراهم آوردند.
ژولیده با اشاره به نقش پررنگ توان‌یابان در اجرای این برنامه‌ها گفت: توان‌یابان هنرمند نه‌تنها در فروش محصولات و صنایع‌دستی مشارکت فعالیت داشتند، بلکه در برگزاری کارگاه‌های هنری، اجرای موسیقی اقوام، دف‌نوازی و پخت نان محلی نیز حضوری مؤثر داشتند و روح تازه‌ای به این برنامه‌ها بخشیدند.

استقبال ۱۰۵ هزار نفر از غرفه‌های نوروزی منطقه ۱۳ تهران


وی افزود: با هدف ارتقای حس هویت شهری و آشنایی بیشتر شهروندان با اماکن تاریخی تهران، هر یک از غرفه‌ها با نام یکی از مکان‌های شناخته‌شده همچون کاخ گلستان، برج طغرل، دروازه دوشان‌تپه، کاخ یاقوت و موزه ایران باستان نام‌گذاری شده بود. این نام‌گذاری باعث شد بازدیدکنندگان ضمن حضور در فضای نوروزی، ارتباطی ذهنی و فرهنگی با تاریخ و معماری شهر برقرار کنند.
ژولیده همچنین به برپایی سیاه‌چادر عشایری در پایانه شرق اشاره کرد و آن را یکی از بخش‌های جذاب برنامه‌های نوروزی منطقه دانست که با اجرای آیین‌های سنتی، تور مجازی از جاذبه‌های منطقه و نمایش سبک زندگی عشایر، توجه ویژه شهروندان را به خود جلب کرد.

استقبال ۱۰۵ هزار نفر از غرفه‌های نوروزی منطقه ۱۳ تهران


وی با اشاره به استقبال شهروندان از برنامه های نوروزی با تمرکز بر معرفی ظرفیت‌های گردشگری، فرهنگی اظهار داشت: در این مدت، ۴۲۰۰ نقشه گردشگری بین بازدیدکنندگان توزیع شد، ۱۵ تور گردشگری حضوری از اماکن تاریخی برگزار شد و بیش از ۸۰ کودک نیز از خدمات گریم کودک بهره‌مند شدند. این برنامه‌ها از ۲۹ اسفند تا ۱۳ فروردین در میدان شهدا، چهارراه کوکاکولا، فلکه دوم نیروی هوایی، ورودی اول بوستان جنگلی سرخه‌حصار و ترمینال شرق اجرا شد.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۳ در پایان ضمن قدردانی از همراهی شهروندان، هنرمندان و کارکنان اجرایی، این برنامه‌ها را گامی مهم در راستای تقویت نشاط اجتماعی، ارتقای آگاهی فرهنگی و افزایش مشارکت جامعه توان‌یابان در فعالیت‌های شهری توصیف کرد.

انتهای پیام/

۱۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۲
کد خبر: 66840

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 14 =