به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، "مجتبی اقوامیپناه" با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای ساماندهی دستفروشان در مناطق مختلف تهران اظهار کرد: در حال حاضر ساماندهی دستفروشان در مناطق مختلفی از جمله پایانه آزادی، بلوار اصلی تهرانسر، خیابان شهرداری تجریش، چهارراه ولیعصر(عج)، محور ناصرخسرو، بلوار ایرانخودرو، بلوار فرهنگ، خیابان صابونیان، خیابان شهید اردستانی، خیابان شهرزاد، محدوده خلازیر، خیابان جوادیان (قلمستان) و محور پانزده خرداد صورت گرفته است.
به گفته مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، تاکنون بیش از ۲۵۰۰ نفر از دستفروشان شهر تهران در درگاه ملی مجوزها شناسایی و ثبتنام شدهاند. همچنین تعداد بازارهای محلی از ۳۶ به ۶۳ بازار افزایش یافته و تعداد بازارهای مناسبتی و فصلی از ۸ به ۳۰ بازار در سال رسیده است.
اقوامیپناه همچنین به تشریح اقدامات انجامشده در حوزه ساماندهی مشاغل سیار غیرموتوری پرداخت و گفت: از جمله این اقدامات میتوان به طرح ساماندهی دستفروشان محور اردستانی، اجرای طرح ساماندهی تعمیرکاران سیار موتورسیکلت در محور قلمستان، ساماندهی دستفروشان خیابان ناصرخسرو در بوستان آتشنشان، ساماندهی دستفروشان خیابان شهرداری در بازارچه ابتدای خیابان دربندی، راهاندازی بازار سرمد برای دستفروشان محور ولیعصر(عج)، اجرای طرح ساماندهی دستفروشان خیابان صابونیان، راهاندازی هر روز بازار احسانی و ساماندهی دستفروشان محدوده احسانی در منطقه ۱۹، طرح ساماندهی دستفروشان در بلوار ایرانخودرو اشاره کرد.
وی با اشاره به ازدید نظارتی از ۱۸۳۷ کیوسک در مناطق ۲۲گانه تهران، بیان کرد: در راستای نظارت بر محتوای ارائهشده در کیوسک ها، طرح جمعآوری وسایل و مواد دخانی غیرمتعارف اجرا شده و تاکنون ۳۸ کیوسک متخلف پلمب شده است.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران همچنین به فعالیتهای مرتبط با ساماندهی مشاغل سیار موتوری از جمله ونکافهها و خودروهای سوخت رسان اشاره کرد و گفت: در این زمینه، بازدیدهای شبانه دورهای انجام شده و مشاغل غیرمجاز به مناطق ۲۲گانه جهت اقدامات قانونی معرفی شدهاند. همچنین صدور یا تمدید مجوزهای سهماهه برای مشاغل سیار موتوری صورت گرفته و نشست های اجرایی برای شناسایی مکانهای جدید و رفع مشکلات موجود با مناطق برگزار شده است.
به گفته اقوامی پناه تهیه و ویرایش دستورالعمل مشاغل سیار موتوری، همکاری با درگاه ملی مجوزها برای ثبتنام و احراز هویت متقاضیان و همچنین برگزاری جلسات تخصصی با وزارت بهداشت، فرمانداری شمیرانات و اتاق اصناف از دیگر اقدامات انجامشده در این حوزه بوده است.
وی در ادامه از احداث گذرهای گردشگری برای عرضه غذا و سوغات، گذر گردشگری راهآهن و گذر داستان راستان به عنوان برنامه شرکت ساماندهی برای سال جاری خبر داد و گفت: همچنین هدایت دستفروشان شناساییشده به بازارهای محلی، احداث شببازار و بوفه در پایانه آزادی و ساماندهی دستفروشان در قالب بازارهای محلی در برنامه قرار دارد.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران درتشریح برنامه های شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر برای سال ۱۴۰۴ افزود: در سال جاری، برپایی ۲۰ بازارچه فصلی در ایام خاص و پایانی سال براساس مصوبه سال ۱۳۹۷ شورای اسلامی شهر تهران برنامهریزی شده است. همچنین ساماندهی دستفروشان در ۶ محور پرتردد شامل خیابان شهرداری (حدفاصل میدان قدس تا میدان تجریش) در منطقه ۱، میدان صادقیه در منطقه ۵، خیابان ۱۵ خرداد (حدفاصل پامنار تا ناصرخسرو) در منطقه ۱۲، خیابان امامزاده حسن در منطقه ۱۷، خیابان بهرامی در منطقه ۱۸ و خیابان هاشمی در منطقه ۱۹ انجام خواهد شد. همچنین احداث بازارچههای محلی در محدوده شهرداری منطقه ۱ (شهید محلاتی)، بازارچه یادگار امام (ره) و همچنین مطالعه و ایجاد بازارهای فاخر با مصالح سبک برای استقرار دستفروشان از دیگر برنامههای پیشبینیشده شرکت در سال ۱۴۰۴ است.
اقوامی پناه در پایان با اشاره به پشتوانههای قانونی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر برای ساماندهی مشاغل سیار و بیکانون گفت: اقدامات این شرکت بر اساس اسناد و مقررات متعددی صورت میگیرد که از جمله آنها میتوان به تبصره ۱ بند ۲ ماده ۵۵ و تبصره ۶ ماده ۹۶ قانون شهرداریها، مصوبه ساماندهی دکاکین در تهران (مصوب ۱۳۸۱)، ماده ۱۱ قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی (مصوب ۱۳۸۹)، ماده ۱۸ مصوبه ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران (۱۳۹۰)، ماده ۳ و ماده ۸۵ قانون نظام صنفی (اصلاحی ۱۳۹۲)، ماده ۱۶ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار (۱۳۹۰)، مصوبه ساماندهی مشاغل سیار و بیکانون شورای اسلامی شهر تهران (۱۳۹۷)، دستورالعمل ساماندهی دستفروشی وزارت کشور (۱۳۹۸) و همچنین مصوبات بودجه شهرداری تهران اشاره کرد.
انتهای پیام/
نظر شما