جمع آوری درختان آسیب دیده از طوفان شب گذشته در منطقه یک

نیروهای فضای سبز شهرداری منطقه یک که با اعلام وضعیت جوی شب گذشته، آماده باش بودند با وزش باد شدید و سقوط چندین اصله درخت و سرشاخه در معابر شهری و بوستان ها اقدام به جمع‌آوری و پاکسازی منطقه کردند.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک تهران، احسان صفایی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه یک اظهار کرد: طبق گزارش اعلامی در حدود ۸۰ تنه درخت و همچنین سرشاخه های بیش از ۲۰۰ اصله درخت در اثر طوفان شدید شب گذشته دچار آسیب و سقوط شدند که نیروهای فضای سبز اقدام به برش و جمع‌آوری تنه‌ها و سرشاخه ها از معابر کردند.

وی گفت: این طوفان خسارت جانی در منطقه نداشت و معابر شهری امروز صبح برای تردد شهروندان پاکسازی شده بود.

صفایی با اشاره به وجود درختان تنومند و قدیمی در خیابان ولیعصر گفت: با توجه به جمع آوری درختان آسیب دیده و احیا و پایش مستمر سایر درختان در این محور تنها یک درخت دچار حادثه و سقوط شده بود.

جمع آوری درختان آسیب دیده از طوفان شب گذشته در منطقه یک

انتهای پیام/

۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۸
کد خبر: 67646

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 4 =