شرکت برق مبلغ اضافه‌ای در قبوض لحاظ کرده؛ وزیر نیرو رسیدگی کند

خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران خواستار بررسی اضافه شدن مبلغی به قبوض برق توسط وزارت نیرو شد.

به گزارش خبرنگار شهر، حبیب کاشانی در سیصد و بیست و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به دسته‌بندی مشترکین برق به خانگی، صنعتی و کشاورزی گفت: ۳۴ میلیون و ۲۰۰ هزار مشترک خانگی در کشور وجود دارد و اخیراً متوجه شده‌ایم که شرکت برق مبلغ اضافه‌ای در قبوض لحاظ کرده است.

وی افزود: اگر وزیر نیرو به عنوان فردی متدین، از این موضوع مطلع شود، از آن جلوگیری خواهد کرد. اگر این رقم ۱۰۰ هزار تومانی به هر قبض اضافه شود، عدد قابل توجهی خواهد شد. ظاهراً این مبلغ دریافت و ماه بعد کسر می‌شود. تقاضای ما این است که این موضوع در وزارت نیرو بررسی شود. این اقدام خلاف شرع است و ماندن یک ماهه این پول، رقم بالایی را ایجاد می‌کند.

کاشانی در بخش دیگری از سخنانش خواستار بهره‌گیری از توان بانوان در ناوگان حمل و نقل عمومی شد و گفت: از مدیران شهری درخواست می‌کنم که بانوانی که گواهینامه پایه یک دارند را در ناوگان شهری به کار گیرند. در واگذاری اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها به بانوان اقدام شود و محدودیتی که پیش‌تر در جذب بانوان در این زمینه اعلام شده بود، برطرف شود.

انتهای پیام/

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷
کد خبر: 67984

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 2 =