مرکز سرای زندگی منطقه ۲ افتتاح شد

مرکز سرای زندگی (فراهنگ) منطقه ۲ باهدف توانمندسازی سالمندان در عرصه‌های مختلف اجتماعی و ارتقای سلامت آنها افتتاح شد.

 به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۲، مهدی صالحی، شهردار منطقه در مراسم افتتاح مرکز سرای زندگی که با حضور مدیرکل سلامت شهرداری تهران و جمعی از مدیران شهری برگزار شد، با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های حمایتی در سطح محلات گفت: مرکز فرآهنگ گامی مؤثر در مسیر ارتقای کیفیت زندگی سالمندان و تحقق شهر دوستدار سالمند است.

 وی افزود: سرای زندگی که ویژه جهان‌دیدگان شهر طراحی شده، در فضایی پویا و حمایتگر، فعالیت‌های متنوع فرهنگی، اجتماعی و پیشگیرانه‌ای برای سالمندان ارائه می‌دهد.

 شهردار منطقه ۲ افزود: فعالیت اصلی در مرکز توانمندسازی سالمندان؛ رفع چالش‌ها و مشکلات زندگی سالمندان در دنیای مدرن امروزی و فراهم‌کردن فرصتی برای سالمندان به‌منظور خارج‌شدن از منزل و دریافت تحرک ذهنی، اجتماعی و همچنین مراقبت مورد نیاز است.

 صالحی با اشاره به اینکه منطقه ۲ به‌عنوان منطقه گردشگری و سلامت با رویکرد خانواده محور شناخته می‌شود، گفت: در همین راستا پروژه‌هایی همچون مرکز سرای زندگی با این رویکرد طراحی و اجرا شده است.

 مدیرکل سلامت شهرداری تهران، در این مراسم با تأکید بر اینکه «سرای زندگی» نقش خانه دوم را برای سالمندان ایفا می‌کند، گفت: در چارچوب رویکرد جدید شهرداری تهران برای ایجاد شهری زنده و بانشاط با شعار حال خوب ساختنی است، این مراکز تلاش می‌کنند با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و اجتماعی، زمینه‌ساز حضور فعال، مؤثر و شاداب سالمندان در جامعه باشند

 وی افزود: «از جمعیت ۶۹۰ هزارنفری منطقه ۲، بیش از ۱۲۰ هزار نفر را سالمندان تشکیل می‌دهند. به همین دلیل، برنامه‌ریزی برای سلامت اجتماعی و توانمندسازی آنان در اولویت قرار دارد و توسعه مراکز «سرای زندگی» در دستور کار اداره کل سلامت شهرداری تهران است.»

 مرکز «سرای زندگی» برنامه‌هایی مانند دورهمی، تمرینات مغز و شناخت،  تئاتر، همخوانی، جلسات قرآن، تماشای فیلم و دیگر فعالیت‌های گروهی را باهدف کاهش انزوا، افزایش تعاملات اجتماعی و ارتقای سلامت روان و اجتماعی سالمندان در دستور کار دارد.

انتهای پیام/

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۵
کد خبر: 68361

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 6 =