به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل برج میلاد، آیین رونمایی از کتاب سازه "۴۳۵" نوشته محمد حسن جمشیدی با حضور مدیرعامل برج میلاد تهران در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار شد.
این کتاب رمانی است درباره روند ساخت برج میلاد که بر چگونگی آزمایش های متعدد برای پیدا کردن فرمول بتن برج میلاد تاکید دارد.
این کتاب به صورت رمان و اقتباسی از گفتگوهای انجام شده نویسنده با دکتر حافظی معمار و سازنده برج میلاد و سایر همکارانش از سوی موسسه فرهنگی منادی تربیت چاپ و منتشر شده است.
در آیین رونمایی از این کتاب که با حضور عباس حیدری مدیرعامل برج میلاد تهران بود.
وی در سخنانی کوتاه ضمن تقدیر از موسسه فرهنگی منادی تربیت برای چاپ این کتاب بعنوان یکی از سازه های منحصر به فرد ایران و دنیا، گفت:« برج میلاد آمادگی خود را برای چاپ نسخه های دیگر کتاب اعلام می دارد. ضمن آنکه برج میلاد حمایت لازم برای ترجمه کتاب فوق را به دو زبان انگلیسی و عربی خواهد داشت تا دنیا با سازه خاص و منحصر به فرد برج میلاد آشنا شود.»
انتهای پیام/
نظر شما