پیشرفت تهران در سال‌های اخیر چشمگیر و برای دیگر کلانشهرها الگوست

شهردار بندرعباس با پرداختن به اقدامات مدیریت شهری پایتخت گفت: شهرداری تهران در حوزه‌های مختلف پیشرفت چشمگیری داشته است.

مهدی نوبانی، شهردار بندرعباس در گفت‌وگو با خبرنگار شهر در رابطه با اقدامات مدیریت شهری تهران به‌ویژه شهردار تهران در دوره ششم گفت: در حوزه‌های مختلف از جمله توسعه مترو، حمل‌ونقل عمومی، اتوبوس‌ها و تاکسی‌های برقی و نیز زیباسازی شهری، شهرداری تهران پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌ است.

وی با اشاره به نشست‌های شهرداران کلان‌شهرهای کشور که به ریاست شهردار تهران برگزار می‌شود، گفت: در این جلسات تجربیات عمرانی، خدمات شهری، پسماند و حوزه‌های فرهنگی و ورزشی بین شهرداری‌ها به اشتراک گذاشته می‌شود که بندرعباس نیز مانند دیگر کلانشهرها از مشاوره‌ها و تجربیات موفق شهرداری تهران بهره‌مند شده‌است.

شهردار بندرعباس در ادامه با اشاره به شرایط خاص جغرافیایی این شهر و تفاوت‌های آن با تهران بیان کرد: امیدوارم با ادامه همکاری‌ها، توسعه پایدار شهری در تمامی ابعاد با سرعت بیشتری محقق شود.

نوبانی با قدردانی از شهرداری‌های سراسر کشور که در بحران آتش سوزی بندرعباس همراهی داشتند، افزود: از شهرداران تهران، کرمان، شیراز، اهواز، مشهد، رشت و بوشهر و همچنین شهرداری‌های اطراف استان هرمزگان از جمله لار، جهرم، داراب، سیرجان و عسلویه که در این شرایط سخت به یاری بندرعباس آمدند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

نوبانی با تأکید بر اهمیت همدلی و هماهنگی بین شهرداری‌ها در شرایط بحرانی خاطرنشان کرد: این حادثه نمونه‌ای از مدیریت موفق بحران با تکیه بر هم‌افزایی ملی بود که نشان داد با اتحاد می‌توان از بزرگ‌ترین چالش‌ها نیز عبور کرد.

انتهای پیام/

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
کد خبر: 68543

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 14 =