عملیات گسترده خدماتی و محیطی منطقه ۱۰ در پهنه تحویلی مجاور حرم مطهر اجرا شد

شهردار منطقه ۱۰ تهران از آمادگی کامل این منطقه برای میزبانی از زائران و شرکت‌کنندگان در مراسم سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) خبر داد و گفت: عملیات گسترده خدماتی، عمرانی و محیط‌زیستی با بسیج تجهیزات و نیروهای تخصصی در پهنه تحویلی مجاور حرم مطهر اجرا شده است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰، مهدی اخ‌الصنایع با اشاره به ابلاغ معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران مبنی بر فراهم‌سازی شرایط مناسب برای برگزاری باشکوه مراسم بیان کرد: از ابتدای خردادماه، مجموعه‌ای از اقدامات نظافتی، خدماتی و فضای سبز با مشارکت نواحی مختلف آغاز شد که شامل رفت‌وروب معابر، جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی، ساماندهی فضای سبز، علف‌کشی و رسیدگی به باغچه‌ها بود.

وی افزود: در این عملیات، پاکبانان، نیروهای فضای سبز و ماشین‌آلات تخصصی خدمات شهری با برنامه‌ریزی دقیق و به‌صورت مستمر در پهنه تحویلی مستقر شدند تا آمادگی محیطی منطقه به سطح مطلوب برسد.

شهردار منطقه ۱۰ همچنین از نقش ویژه اداره مدیریت پسماند در این روند یاد کرد و گفت: این اداره با بهره‌گیری از تمام ظرفیت خود، اقدام به استقرار مخازن موقت زباله، به‌کارگیری خودروهای تخصصی جمع‌آوری پسماند و تشکیل تیم‌های واکنش سریع کرد. این اقدامات در چند نوبت پیش از آغاز مراسم اجرایی شد.

اخ‌الصنایع با اشاره به جزئیات اقدامات صورت‌گرفته تأکید کرد: از جمله موارد شاخص می‌توان به استقرار بیش از ۵ مخزن زباله موقت، به‌کارگیری ۳ دستگاه خودروی جمع‌آوری پسماند و اعزام ۱۰ نیروی انسانی و ناظر اشاره کرد. همچنین تیم‌های واکنش سریع با هدف پاکسازی فوری و جلوگیری از انتشار آلودگی‌های زیست‌محیطی در محل فعال شده‌اند.

وی در پایان یادآور شد: با هماهنگی و هم‌افزایی میان واحدهای مختلف خدمات شهری، تلاش کردیم تا فضای شایسته‌ای برای حضور زائران و اجرای مناسب این آیین ملی و مذهبی فراهم کنیم.

انتهای پیام/

۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
کد خبر: 69153

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 7 =