شهردار منطقه ۱۰ از سازمان‌های تخصصی و خدماتی منطقه بازدید کرد

با هدف ارتقای آمادگی و هماهنگی میان نهادهای خدمات‌رسان در شرایط ویژه، شهردار منطقه ۱۰ تهران از سازمان‌های تخصصی و خدماتی فعال در سطح منطقه بازدید کرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰، مهدی اخ‌الصنایع، شهردار منطقه با هدف ارزیابی ظرفیت‌ها، رفع موانع اجرایی، تقویت تعاملات میان‌سازمانی و برنامه‌ریزی مؤثر برای امدادرسانی به شهروندان در مواقع بحرانی، بازدیدی از سازمان‌های تخصصی و خدماتی فعال منطقه داشت.

در این بازدید که از ساعات ابتدایی صبح دیروز آغاز شد تا پایان عصر ادامه یافت، اداره مخابرات، ایستگاه آتش‌نشانی ۸۵، شرکت آبفا، اداره برق و دیگر نهادهای مرتبط، از جمله مراکزی بودند که بررسی شدند و از جمله اهداف دیگر این بازدید، تسهیل فرایندهای خدمت‌رسانی، ارتقای کیفیت پاسخ‌گویی و بهبود مدیریت شرایط خاص در منطقه بود.

در خلال نشستی که با حضور مدیران این سازمان‌ها برگزار شد، شهردار منطقه با صدور دستورهایی برای کاهش بروکراسی‌های اداری، تسریع روند پاسخ‌گویی و ایجاد وحدت رویه میان دستگاه‌ها، زمینه ایجاد فضای همدلی و هم‌افزایی بیشتر را فراهم ساخت.

تقدیر از آتش‌نشانان، بازدید از نهادها؛ شهردار منطقه ۱۰ در خط مقدم خدمت‌رسانی

شهردار منطقه همچنین با حضور در «ایستگاه آتش‌نشانی ۸۵» و اهدای شاخه گل از تلاش‌های شبانه‌روزی و فداکارانه آتش‌نشانان تقدیر و تشکر کرد و این قشر را یکی از ستون‌های امنیت روانی و ایمنی شهروندان در بحران‌ها دانست.

بازدید از سایر نهادها و سازمان‌ها از جمله نیروی انتظامی، فراجا، پلیس راهور و دیگر مراکز مرتبط نیز در ساعات آینده انجام خواهد شد.

گفتنی است؛ پیش از این نیز نشست‌های فصلی با حضور رؤسای این سازمان‌ها برگزار می‌شد که در آن، نهادهای مختلف گزارشی از عملکرد، چالش‌ها و برنامه‌های پیش‌رو ارائه می‌دادند. بازدید اخیر در ادامه همان مسیر تعامل و هماهنگی چندجانبه برای ارتقای تاب‌آوری شهری و تسریع خدمت‌رسانی انجام شد.

انتهای پیام/

۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
کد خبر: 69529

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 11 =