به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۲، جعفر شربیانی در ادامه دیدارهای مردمی خود با شهروندان تهرانی با حضور در ساختمان مرکزی شهرداری منطقه ۲۲، ضمن دیدار و گفتگو با تنی چند از شهروندان و ساکنین این منطقه، به مسائل و مشکلات آنها مرتبط با مدیریت شهری رسیدگی کرد.
مدیران شهرداری ضمن استماع مطالبات، با نگاه کارشناسی راهکارهای لازم را ارائه کرده و دستورات مقتضی را در راستای رفع مشکلات شهروندان صادر کردند. تأکید بر اجرای سریع و قانونی پیگیریها، از محورهای مهم این جلسه بود.
در جریان این نشست که صبح دوشنبه نهم تیرماه برگزار شد، شهروندان به بیان مطالبات خویش در رابطه با موضوعات شهری پرداختند و مدیران شهری پایتخت ضمن بررسی درخواست و مشکلات شهروندان و ارائه رهنمودهای لازم، دستورات مقتضی را به منظور رسیدگی به دغدغه های شهروندان در کوتاهترین زمان و همچنین در چارچوب قوانین شهرداری صادر کردند.
در پایان جلسه ملاقات مردمی، شربیانی به همراه خسروی شهردار و مدیران شهری منطقه با حضور در منزل سیدحمید خدایی واقع در شهرک شهید باقری باهمسر بزرگوار این شهید دیدار و از وی دلجویی کرد.
انتهای پیام/
نظر شما