تأمین پایدار آب فضای سبز با راه‌اندازی چاه جدید در سرخه‌حصار

شهردار منطقه ۱۳ از راه‌اندازی چاه شماره ۶ در بوستان جنگلی سرخه‌حصار با هدف تأمین پایدار منابع آبی فضای سبز این بوستان خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، امیرمحمد نوری، شهردار منطقه از راه‌اندازی چاه شماره ۶ در بوستان جنگلی سرخه‌حصار با هدف تأمین پایدار منابع آبی فضای سبز این بوستان خبر داد.

شهردار منطقه ۱۳ با بیان این‌که این چاه به منظور ارتقاء زیرساخت‌های آبیاری و بهبود کیفیت فضای سبز به بهره‌برداری رسیده است، اظهار کرد: با راه‌اندازی چاه شماره ۶، بخشی از نیاز آبی بوستان سرخه‌حصار به شکل پایدار تأمین خواهد شد که این امر نقش مهمی در کاهش فشار بر سایر منابع آبی منطقه ایفا می‌کند.

وی افزود: این اقدام در راستای مدیریت بهینه منابع آب و افزایش پوشش آبیاری در فضای سبز انجام شده و هدف آن حفظ شادابی و طراوت پوشش گیاهی بوستان است.

این مقام مسئول با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای حوزه فضای سبز منطقه ۱۳، خاطرنشان کرد: پروژه مذکور در ادامه اقدامات زیرساختی شهرداری منطقه در حوزه خدمات شهری اجرا شده و برنامه‌ریزی برای اجرای طرح‌های مشابه در سایر نقاط منطقه نیز در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/

۱۶ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸
کد خبر: 70019

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 3 =