آغاز احداث میدان جدید در تقاطع شهید سیدعلی روته و استقلال برای ارتقای ایمنی بیشتر در پهناورترین منطقه پایتخت

شهردار منطقه ۴ تهران از عملیات اجرایی احداث میدان در تقاطع خیابان شهید سیدعلی روته (استخر) با خیابان استقلال خبر داد و هدف از اجرای این پروژه را ایجاد ایمنی بیشتر، کاهش تصادفات و ساماندهی جریان عبور و مرور عنوان کرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴، سید محمد موسوی اعلام کرد: ا توجه به شیب زیاد خیابان استخر و وقوع سوانح رانندگی در این محور، اداره فنی و مهندسی معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه، عملیات احداث میدان جدید به مساحت ۷۵۰۰ متر مربع را در تقاطع خیابان شهید سیدعلی روته (استخر) و خیابان استقلال آغاز کرده است.

وی با اشاره به اهمیت این پروژه افزود: هدف اصلی از اجرای این طرح، ساماندهی ترافیکی، آرام‌سازی عبور و مرور، افزایش ایمنی شهروندان و پیشگیری از وقوع حوادث ناگوار در این مسیر پرتردد است.

موسوی تأکید کرد: امیدواریم با تکمیل این پروژه، شاهد کاهش تصادفات و بهبود کیفیت زندگی ساکنان منطقه باشیم و روند تردد وسایل نقلیه در این محدوده به شکل مطلوب‌تری سامان یابد.

انتهای پیام / 

۱۸ تیر ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۴
کد خبر: 70110

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 0 =