مناطق ۲، ۳ و ۶ بیشترین آسیب را در جنگ ۱۲ روزه دیده‌اند/ اجرای ۱۵۰ پروژه زیباسازی در پایتخت

معاون شهردار تهران، بر برنامه‌ریزی هوشمند، تقویت پناهگاه‌ها و مدیریت تیمی در بحران‌ها تأکید کرد و از اجرای ۱۵۰ پروژه زیباسازی و تحرک جدید در پروژه‌های عمرانی خبر داد.

به گزارش خبرنگار شهر، نشست شورای شهرداران مناطق، نواحی و آئین تجلیل از برگزیدگان (مدیران ، کارمندان و کارگران نمونه مناطق) فصل اول امروز -سه‌شنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴- با حضور داوود گودرزی معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران، مجید باقری معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران و لطف‌الله فروزنده معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران برگزار شد.

لطف‌الله فروزنده، معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در این مراسم ضمن قدردانی از تلاش‌ها و رویکردهای مثبت مجموعه شهرداری، بر اهمیت سرمایه انسانی، ناحیه‌محوری و برنامه‌ریزی هوشمندانه در مسیر ارتقای کارآمدی مدیریت شهری تأکید کرد.

وی ضمن اشاره به نقش مؤثر مناطق در ساختار اجرایی شهرداری اظهار داشت: باید این فرصت پیش‌آمده را بستری برای تحول بدانیم و پایه‌ای قوی برای آینده مدیریت شهری بنا کنیم. ناحیه‌محوری باید در احیای نقش شهرداری به‌عنوان نهاد خدمت‌رسان، جدی گرفته شود. تقسیم‌بندی ۳۰ ناحیه در گروه "الف" و ۳۰ ناحیه در گروه "ب"، بر اساس شاخص‌های مشخص و برای بهره‌مندی از امتیازات خاص، نمونه‌ای از همین رویکرد تحولی است.

فروزنده با تأکید بر تمایز مدیریت گروهی با مدیریت تیمی افزود: در مدیریت تیمی، هدف مشترک و مسئولیت‌پذیری جمعی اصل است. همه اعضا با نقش مشخص اما هم‌افزا فعالیت می‌کنند. در جریان دفاع شهری اخیر مانند تجربه دفاع مقدس، این هم‌افزایی را به‌خوبی مشاهده کردیم. نیروی انسانی سازمان اگر همدل، منسجم و باانگیزه باشد می‌تواند غیرممکن‌ها را ممکن کند.

لطف‌الله فروزنده با تشکر ویژه از شهردار تهران و مدیران مناطق گفت: همه ما وظیفه داریم با تکیه بر سرمایه انسانی و با برنامه‌ریزی مؤثر، بستر شایسته‌سالاری و کارآمدی را فراهم کنیم. امیدوارم دوره پیش‌رو فرصتی برای تثبیت بنیادهای مدیریتی کارآمد در شهرداری تهران باشد.

فروزنده ادامه داد: مناطق ۲، ۳ و ۶ بیشترین آسیب را در بحران اخیر متحمل شدند. خوشبختانه شهرداری به‌موقع ورود کرد.

وی با اشاره به ضرورت بهره‌برداری از تجارب اخیر گفت: تجربه ۱۲ روزه اخیر یک آزمون مهم بود که نشان داد چه نیروهایی آمادگی میدان دارند. این سرمایه انسانی باید حفظ و تقویت شود. شهرداران مناطق و نواحی با برنامه‌ریزی دقیق، افراد توانمند را شناسایی کرده و آموزش‌های لازم را برای شرایط اضطراری فراهم کنند.

معاون شهردار تهران با اشاره به تهدیدات منطقه‌ای و الزامات دفاع شهری افزود: دشمن آرام نمی‌نشیند. اگر احساس کند کشور ما در موضع ضعف قرار دارد، قطعاً اقدام می‌کند. در دوران دفاع مقدس مدارس تهران پناهگاه داشتند؛ اکنون بسیاری از آن‌ها یا حذف شده یا قابل استفاده نیستند. برخی مناطق مانند منطقه ۱۶ پناهگاه‌ها را اصلاح کرده‌اند، اما این روند باید به کل تهران تعمیم داده شود. برنامه‌ریزی، سازماندهی، هماهنگی و نظارت عملیاتی باید به‌صورت یکپارچه انجام شود.

وی با اشاره به اهمیت هویت بصری شهر گفت: تاکنون ۱۵۰ پروژه در حوزه زیباسازی در حال اجراست.

فروزنده تاکید کرد: موضوع مشارکت بانوان در مدیریت شهری بسیار مهم است. مرکزی برای این امر ایجاد شده است.

فروزنده با اشاره به تحرک جدید در پروژه‌های شهری اظهار داشت: اکنون بسیاری از سازندگان آماده ورود به پروژه‌های شهری هستند. برای شفاف‌سازی و تسهیل این روند، دفاتر ارتباط مردمی در پروژه‌ها فعال خواهند شد. هدف ما صرفاً گرم‌کردن پروژه‌ها نیست؛ بلکه ایجاد مسیر شفاف برای تعامل سازنده با شهروندان و بخش خصوصی است.

انتهای پیام/

۳۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۴
کد خبر: 70630

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 0 =