۲۹ مددجوی بهبودیافته از ۲ مرکز یاورشهر وارد بازار کار شدند

برخی از مددجویان بهبودیافته مراکز یاورشهر ۵ و ۹ سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با حضور در مراکز کارآفرینی مشغول به کار شدند.

آزیتا همتیان، سرپرست معاونت کارآفرینی و توانمندسازی سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهر با بیان اینکه در راستای وظایف این معاونت جهت ایجاد اشتغال برای آسیب‌دیدگان اجتماعی این اقدام صورت گرفته است گفت: ۲۳ نفر از مددجویان بهبود یافته مرکز یاورشهر ۹ جهت اشتغال به کار در شغل پاکبانی به سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران معرفی شدند.

وی افزود: با تهمیدات صورت گرفته جدا از حقوق کامل وزارت کار که برای این عزیزان در نظر گرفته شده، شرایط برای اسکان آنها نیز فراهم شده است.

همتیان به مددجویان بهبودیافته مرکز یاورشهر ۵ ویژه بانوان هم اشاره کرد و افزود: یک کارگاه کارآفرینی تحت نظارت معاونت توانمندسازی و کارآفرینی سازمان که به تولید البسه برای بانوان می پردازد، پیش از این در مرحله اول شماری از بانوان بهبود یافته را به کار گرفته بود و به درخواست این کارگاه، مرحله دوم به کارگیری مددجویان بهبود یافته در این مرکز عملیاتی شد که طی آن ۶ نفر از مددجویان زن بهبود یافته مرکز یاورشهر ۵ در این مرکز مشغول به کار شدند.

۲۹ مددجوی بهبودیافته در ۲ مرکز یاورشهر وارد بازار کار شدند

سرپرست معاونت کارآفرینی و توانمندسازی سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران تاکید کرد: یکی از ماموریت های مهم این معاونت این است که بتوانیم فرایندهایی را طراحی کنیم که طی آن آسیب دیدگان اجتماعی بعد از دوره درمان، بهبود و ترخیص بنابر مهارت هایی که دارند یا اگر فاقد مهارت هستند با سپری کردن دوره های آموزشی در مشاغل مختلف مشغول به کار شوند که این فرایند به صورت مستمر از سوی این معاونت در حال انجام است.

انتهای پیام/

۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۲
کد خبر: 71578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 6 =