برگزاری جشنواره بزرگ ایران عزیز در دریاچه شهدای خلیج فارس

جشن بزرگ «ایران عزیز» از امشب تا ۲۱ شهریورماه، در محوطه دریاچه شهدای خلیج فارس برگزار می‌شود؛ رویدادی فرهنگی و ملی که با هدف تقویت همبستگی اجتماعی، پاسداشت هویت ایرانی و ایجاد فضایی شاد و پرنشاط برای خانواده‌ها طراحی شده است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، این جشن هر شب میزبان هزاران نفر از شهروندان تهرانی و گردشگران است و با برنامه‌های متنوعی چون بازارچه محصولات اقوام ایرانی، اجرای موسیقی زنده توسط هنرمندان سرشناس و پویش همخوانی سرود «ای ایران» همراه خواهد بود.

در بخش همخوانی سرود، هر شب بیش از ۱۵۰۰ نفر با شور و اشتیاق در کنار یکدیگر، سرود خاطره‌انگیز «ای ایران» را هم‌صدا می‌خوانند و بازارچه اقوام نیز با عرضه صنایع‌دستی، خوراکی‌های محلی و پوشش‌های سنتی، جلوه‌ای از تنوع فرهنگی ایران را به نمایش می‌گذارد و فرصتی برای آشنایی با آداب و رسوم مناطق مختلف کشور فراهم می‌سازد.

این جشن با فضایی خانوادگی، نورپردازی‌های چشم‌نواز، غرفه‌های فرهنگی و سرگرمی‌های متنوع، به یکی از جذاب‌ترین رویدادهای شهری در روزهای پایانی تابستان تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام/

۱۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۶
کد مطلب: 71967

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =